CAMPINGS

Onder deze rubriek staan campings op alfabetische volgorde vermeld welke geschikt/toegankelijk zijn voor mindervaliden/rolstoelgebruikers met eventueel hun begeleider/mantelzorger.


CAMPING DE BLAUWE HAAN Drenthe

Kampeerterrein De Blauwe Haan biedt u eindeloos veel mogelijkheden. Voor elke doelgroep is een apart veld gecreëerd zodat wij aan al uw wensen kunnen voldoen.

 

In het luxe sanitairgebouw zijn voorzieningen voor mindervaliden aanwezig.

Voor meer informatie
klik hier.


CAMPING COOGHERVELD TEXEL

Camping Coogherveld is een mooie kleinschalige en rustige familiecamping/park met chalets, ingerichte lodges en een kampeerterrein.

Op de camping staat een riant toiletgebouw met douches (tegen betaling), toiletten, familie- en mindervalide ruimte, afwasruimte met vaatwasser en een wasserette met wasmachines en drogers. Bij het toiletgebouw is tevens een camper serviceplaats en gelegenheid om chemisch toilet te legen.

Voor meer informatie
 klik hier.


CAMPING DE GOUWE STEK  Noord Holland

Familiecamping/park de Gouwe Stek is een gezellige kleine camping waar, zoals de naam al aangeeft, het goed verblijven is. De camping ligt in Noord-Holland vlakbij Enkhuizen en is voor kampeerders het hele jaar geopend.

Er zijn verschillende velden. U kunt gezellig samen met anderen staan of een beetje afgezonderd. Vlakbij een speeltuintje of juist niet.
Op de camping/park zijn twee toiletgebouwen met douches, een familiebadkamer en een mindervalide-unit met douche, toilet en wastafel.

Voor meer informatie klik hier.


CAMPING DE KRIM Texel

Genieten met het hele gezin! Dat doet u op 5-sterren Camping De Krim op Texel,  een echte familiecamping. De camping ligt vlakbij het strand, waar uw (klein)kinderen uren doorbrengen met zandkastelen bouwen, dammetjes leggen, vliegeren, bodyboarden en nog veel meer.

De moderne, verwarmde sanitairgebouwen liggen centraal, en worden intensief verzorgd. Ook zijn hier faciliteiten voor mindervaliden aanwezig.

Voor meer informatie
klik hier.


DE LEISTERT RECREATIEPARK Limburg

Er even lekker tussenuit met z’n tweeën, als gezin, de familie of vriendengroep. Helemaal tot rust komen en genieten van elkaars gezelschap op de camping in de prachtige omgeving
van Midden Limburg, tussen de Peel en de Maas.

Laat u verrassen door de Leistert, dé camping
in Nederland voor iedereen. De camping is geschikt voor een kort en langer verblijf. Ook voor rolstoelgebruikers/mindervaliden zijn faciliteiten aanwezig.

Voor meer informatie
klik hier.


CAMPING LENTEMAHEERD Groningen

Camping Lentemaheerd is de noordelijkste camping van het vaste land van Nederland! Gelegen bij de Waddenzee tussen Uithuizermeeden en Roodeschool, in Noord Groningen. Een kleine, rustige camping waar u kunt genieten van een heerlijke ontspannen kampeervakantie. Te vinden in de gemeente Eemsmond, op circa vijf kilometer van de Eemshaven en
de Waddenzee.

In het schone en nette sanitairgebouw is een mindervaliden doucheruimte met toilet aanwezig.

Voor meer informatie klik hier.

 

CAMPING ZOMERSBUITEN Groningen
 

Groningen, het land van uitgestrekte akkers, wijde horizonten en het aangewonnen land. Maar ook het land van herenboerderijen, borgen, mooie dorpjes, historische plaatsen, cultuur en verrassende musea.

Op camping ZomerBuiten heten we u daarom van harte welkom om dit alles en nog meer zelf te ontdekken. ZomersBuiten is natuurlijk, groen, vriendelijk, modern qua vormgeving en voorzieningen.

Vanaf alle velden goed bereikbaar ligt centraal het sanitairgebouw. Licht, toegankelijk voor mindervaliden en van vele gemakken voorzien.

Voor meer informatie klik hier.


DE ZEELANDSCHE HOF Gelderland

De vrij nieuwe boerderijcamping De Zeelandsche Hof ligt in het natuurgebied de Geldersepoort aan de rand van de Ooijpolder, tussen Nijmegen en Kleef in het dorp Millingen a/d Rijn. Landschappelijk aantrekkelijk voor iedereen die rust en ruimte zoekt.

Wat biedt de camping? Voldoende en goede sanitaire voorzieningen, ruime plaatsen, gratis parkeergelegenheid, sport- en speelweide en sanitaire voorzieningen voor gasten met een rolstoel/handicap.

Voor meer informatie
klik hier.

 

 

MINICAPING DE GOUBERVILLE Drenthe

De Gouberville is een kleine (familie)camping. Met de nadruk op rust en ruimte. Waar gastvrijheid, gezelligheid en gemoedelijkheid hoog staan aangeschreven. Met 9 kampeerplekken, voorzien van 6 ampère stroom. Geschikt voor tenten, caravans en campers.

Het goed onderhouden sanitair en bestaat uit 6 ruimtes: drie toiletten, een douche, een wastafel  en een mindervalide ruimte.
Deze mindervalide ruimte heeft een toilet, douche en wastafel.


Voor meer informatie
klik hier.


PIPOWAGEN CAMPING PUUR GENIETEN Noord Brabant

B&B in een pipowagen? Dat is mogelijk op onze Pipowagen Camping Puur Genieten in het Brabantse Someren-Heide. Eens heel wat anders dan een hotelkamer, appartement of pension. Logeren in één van onze gezellig ingerichte en comfortabele pipowagens in een natuurlijke, bosrijke omgeving en gewekt worden door het kraaien van de haan en gefluit van de vogeltjes. Zeker een leuke overnachting en de volgende morgen een goed gevulde ontbijtmand in uw Pipowagen.

Pipowagen Juffertje in 't Groen is rolstoeltoegankelijk en heeft een eigen aangepast toilet en wastafel.

Voor meer informatie
klik hier.


VAKANTIEPARK DE OUDE MOLEN Gelderland

Vlakbij de Nederlands-Duitse grens, in het prachtige bosrijke heuvellandschap van Groesbeek, vindt u aan de buitenrand van het centrum het gezellige Vakantiepark de Oude Molen. Een ideaal gelegen camping/park, bij uitstek geschikt voor jong en oud.

Er is een ruim aanbod aan mogelijkheden voor een heerlijk verblijf. U kunt kamperen of kiezen voor een verhuur accommodatie.
Op het terrein staat een sanitairgebouw met
kleurrijke junglebadkamers voor de kinderen en met rolstoelvriendelijke faciliteiten.

Voor meer informatie klik hier.