CAMPINGS

Onder deze rubriek staan campings op alfabetische volgorde vermeld welke geschikt/toegankelijk zijn voor mindervaliden/rolstoelgebruikers met eventueel hun begeleider/mantelzorger.


CAMPING DE BLAUWE HAAN Drenthe

Kampeerterrein De Blauwe Haan biedt u eindeloos veel mogelijkheden. Voor elke doelgroep is een apart veld gecreëerd zodat wij aan al uw wensen kunnen voldoen.

 

In het luxe sanitairgebouw zijn voorzieningen voor mindervaliden aanwezig.

Voor meer informatie
klik hier.


CAMPING DE KRIM Texel

Genieten met het hele gezin! Dat doet u op 5-sterren Camping De Krim op Texel,  een echte familiecamping. De camping ligt vlakbij het strand, waar uw (klein)kinderen uren doorbrengen met zandkastelen bouwen, dammetjes leggen, vliegeren, bodyboarden en nog veel meer.

De moderne, verwarmde sanitairgebouwen liggen centraal, en worden intensief verzorgd. Ook zijn hier faciliteiten voor mindervaliden aanwezig.

Voor meer informatie
klik hier.


 

CAMPING LENTEMAHEERD Groningen

Camping Lentemaheerd is de noordelijkste camping van het vaste land van Nederland! Gelegen bij de Waddenzee tussen Uithuizermeeden en Roodeschool, in Noord Groningen. Een kleine, rustige camping waar u kunt genieten van een heerlijke ontspannen kampeervakantie. Te vinden in de gemeente Eemsmond, op circa vijf kilometer van de Eemshaven en de Waddenzee.

In het schone en nette sanitairgebouw is een mindervaliden doucheruimte met toilet aanwezig.

Voor meer informatie klik hier.

 

CAMPING ZOMERSBUITEN Groningen
 

Groningen, het land van uitgestrekte akkers, wijde horizonten en het aangewonnen land. Maar ook het land van herenboerderijen, borgen, mooie dorpjes, historische plaatsen, cultuur en verrassende musea.

Op camping ZomerBuiten heten we u daarom van harte welkom om dit alles en nog meer zelf te ontdekken. ZomersBuiten is natuurlijk, groen, vriendelijk, modern qua vormgeving en voorzieningen.

Vanaf alle velden goed bereikbaar ligt centraal het sanitairgebouw. Licht, toegankelijk voor mindervaliden en van vele gemakken voorzien.

Voor meer informatie klik hier.


DE ZEELANDSCHE HOF Gelderland

De vrij nieuwe boerderijcamping De Zeelandsche Hof ligt in het natuurgebied de Geldersepoort aan de rand van de Ooijpolder, tussen Nijmegen en Kleef in het dorp Millingen a/d Rijn. Landschappelijk aantrekkelijk voor iedereen die rust en ruimte zoekt.

Wat biedt de camping? Voldoende en goede sanitaire voorzieningen, ruime plaatsen, gratis parkeergelegenheid, sport- en speelweide en sanitaire voorzieningen voor gasten met een rolstoel/handicap.

Voor meer informatie
klik hier.

 

 

MINICAPING DE GOUBERVILLE Drenthe

De Gouberville is een kleine (familie)camping. Met de nadruk op rust en ruimte. Waar gastvrijheid, gezelligheid en gemoedelijkheid hoog staan aangeschreven. Met 9 kampeerplekken, voorzien van 6 ampère stroom. Geschikt voor tenten, caravans en campers.

Het goed onderhouden sanitair en bestaat uit 6 ruimtes: drie toiletten, een douche, een wastafel  en een mindervalide ruimte.
Deze mindervalide ruimte heeft een toilet, douche en wastafel.


Voor meer informatie
klik hier.


PIPOWAGEN CAMPING PUUR GENIETEN Noord Brabant

B&B in een pipowagen? Dat is mogelijk op onze Pipowagen Camping Puur Genieten in het Brabantse Someren-Heide. Eens heel wat anders dan een hotelkamer, appartement of pension. Logeren in één van onze gezellig ingerichte en comfortabele pipowagens in een natuurlijke, bosrijke omgeving en gewekt worden door het kraaien van de haan en gefluit van de vogeltjes. Zeker een leuke overnachting en de volgende morgen een goed gevulde ontbijtmand in uw Pipowagen.

Pipowagen Juffertje in 't Groen is rolstoeltoegankelijk en heeft een eigen aangepast toilet en wastafel.

Voor meer informatie
klik hier.