CHARMECAMPING HEIDEPARK

Ontspannen op vakantie midden in de natuur, omringd door bossen, heide en rivieren. Dat is een verblijf op Charmecamping Heidepark in het mooie Lemelerveld.

Kamperen was nog nooit zo leuk! De camping beschikt over ruim opgezette kampeerplaatsen, waardoor u volop geniet van de ruimte. Zon of schaduw? Het is allemaal mogelijk. En wanneer u geen eigen kampeermiddelen heeft of iets meer comfort wilt? Geen probleem want Camping Heidepark biedt een aantal mooie alternatieven terwijl u toch het
echte campinggevoel ervaart.

De plaatsen zijn verdeeld over 8 velden. Alle kampeerplaatsen zijn voorzien van stroom, water, CAI-aansluiting en afvoer. Bovendien zorgt de aanwezigheid van veel bomen voor de nodige privacy en is de camping autovrij! Zeer kindvriendelijk dus. Op alle velden zijn kleine speeltuintjes, ideaal om de -klein- kinderen in de gaten te houden terwijl u een boek leest.

De prachtige sanitair gebouwen zijn ruim, schoon en van alle gemakken voorzien! Zo vindt u er een speciaal voor kinderen ingerichte ruimte en is er een wasserette met echte kwaliteits Miele wasmachines. Uiteraard zijn
de gebouwen verwarmd en is er gratis warm water op de wastafels en de afwasplaatsen. Op veld Wielewaal staat naast het sanitairgebouw een mindervaliden sanitair gebouw met aangepast sanitair.

Ook kunt u kiezen voor een kampeerplaats met privé sanitair voor extra privacy. Deze plaatsen hebben een eigen sanitaire unit met douche, toilet en wastafel.

Op Charmecamping Heidepark heerst een gastvrije en ontspannen sfeer. Begin de dag met vers gebakken broodjes uit de winkel voor een heerlijk ontbijt. Ga voor een verfrissende duik in het openluchtzwembad, doe mee met allerlei buitenactiviteiten voor jong én oud, of kies voor een middagje ontspannen bij uw eigen kampeerplaats.

En houdt van wandelen of fietsen? De omgeving is perfect voor een wandeling of fietstocht. Er zijn voor zowel wandelaars als fietsliefhebbers genoeg leuke routes beschikbaar. Mooie bossen, heides en rivieren, de Vecht en het Vechtdal, de Holterberg, de Lemelerberg en de Archemerberg. Deze de  kunt u vanaf de camping ontdekken. Ook een middagje door historisch Deventer lopen is zeker de moeite waard. Het centrum heeft kleine straatjes met veel verschillende winkeltjes en talloze cafés met gezellige terrassen voor een hapje en een drankje.

Kortom, Charmecamping Heidepark is het hele seizoen volop genieten en ontspannen voor jong én oud midden in de natuur!


Aanbieding
Klik op onderstaande button voor de
tarieven en beschikbaarheid.


Contact
Charmecamping Heidepark
Verbindingsweg 2a
8151 PP Lemelerveld

Telefoon: 0572-371525
E-mail:
info@campingheidepark.nl
Website:
www.campingheidepark.nl
Volg
Charme Camping Heidepark ook op Facebook.


Klik op onderstaande afbeelding voor een virtuele tour.