VAKANTIEPARK DE LOURENSHOEVE

De Lourenshoeve is een kleinschalig vakantiepark in Overijssel bij het brinkdorp Den Ham omgeven door een coulisselandschap van akkers, weilanden, houtwallen, bos en heide.

Op het vakantiepark in Overijssel kunt u genieten van een heerlijke rustige vakantie op een kampeerplaats of in een
vakantieboerderij.

Wilt u het echte kampeergevoel beleven? Dan bent u hier aan het juiste vakantieadres! De minicamping heeft plek voor 15 caravans/tenten en geeft u een prachtig uitzicht over de weilanden. Elke kampeerplaats is voorzien van 10 Ampere stroom en een eigen waterpunt met afvoer naast de caravan. Ook is gratis WiFi beschikbaar.

Tijdens uw verblijf kunt u gebruik maken van de goede sanitaire voorzieningen, was- en spoelplaats en wasserette. Op de minicamping vindt u ook voorzieningen voor het storten van uw afval.

Voor de -klein- kinderen is er een speeltuin. Terwijl u voor uw tent of caravan geniet, klimmen en klauteren deze op de speeltoestellen. Volop genieten dus!

Wakker worden met heerlijke verse broodjes. Dat is pas echt genieten! Met de speciale broodjes service kunt u elke vakantiedag perfect starten. Voor een heerlijk drankje bent u van harte welkom in de kantine. Daarnaast vindt u hier leesmateriaal, spelletjes en informatie over de omgeving.

Wilt u eropuit? In de kantine vindt informatie om de omgeving per fiets te ontdekken. En heeft u uw eigen fiets niet meegenomen? Dan is het echt de moeite waard om een fiets te huren, want er is veel te zien in de omgeving. Bovendien kunt u gratis fiets- en wandelroutes krijgen om mooie plekjes te ontdekken.

En heeft u een eigen paard. Breng deze gerust mee op uw vakantie, want alle faciliteiten zijn aanwezig. Stalruimte voor paarden, rijtuigen en prachtige routes om te rijden.

Ja, kom met de hele familie/gezin uw vakantie vieren want Vakantiepark de Lourenshoeve biedt voor elk wat wils.


Aanbieding
Klik op onderstaande button voor de actuele
aanbiedingen en eventuele arrangementen.


Contact
Vakantiepark de Lourenshoeve
Flierdijk 3
7683 RA Den Ham (Overijssel)

Telefoon: 0546-672950
E-mail:
info@lourenshoeve.nl
Website:
www.lourenshoeve.nl
Volg
Vakantiepark de Lourenshoeve ook op Facebook en Instagram.


Klik op onderstaande afbeelding voor een informatiefolder.