CAMPING DE MEENE

Wilt u midden in de prachtige natuur van Twente kamperen? Kom dan naar Camping De Meene gelegen in een bosachtige omgeving met het natuurgebied 'Het Witte Veen' op een steenworp afstand. Een waar wandelparadijs met bos, heide en vennen waar wandelaars en fietsers hun hart kunnen ophalen want er zijn routes in alle richtingen.

De kampeerplaatsen zijn heel divers en alle voorzien van stroom (6 ampère). Ze zijn verdeeld over een aantal velden waaronder een natuurkampeerterrein. Er zijn zonnige plaatsen en meer beschutte plaatsen. De camping biedt verschillende
faciliteiten. Zo staan op het veld de Kleine wei wat speeltoestellen en is een directe toegang tot de natuurspeelplaats op de grote wei. En bij wat minder mooi weer biedt de schuilhut op het Voorpost terrein beschutting.

Centraal op de camping staat, iets hoger, het mooie sanitairgebouw. Er is een dames- en herenzijde met wascabine, douches, een inbouw lavet voor kinderen met een aankleedtafel, wastafels en toiletten (met toiletpapier)
waarvan 1 voorzien van een verhoogde pot en handvatten. De (af)wasplaatsen hebben zowel warm als koud water.
Verder is hier de stortplek voor het chemisch toilet. En wilt u een was doen? Er zijn een wasmachine en een droger (tegen betaling). Het gebruik van de centrifuge is gratis.

Verblijven op de Meene is genieten van de natuur. Wandelend, fietsend, mountainbikend en bent u liever lui dan moe, blijf dan lekker op de camping. Bijvoorbeeld op het natuurkampeerterrein. Zodra u de camping afwandelt, loopt u de bossen in, het Witte Veen, langs Schotse Hooglanders, over houten paden door het hoogveenmoeras... De Buurserbeek is op loopafstand LAW10 (Noaberpad) loopt langs de camping. Ja, de natuur is hier letterlijk binnen handbereik.
En als u toch even naar de stad wilt heeft u Enschede, Haaksbergen en het Duitse Alstätte dichtbij. Op fietsafstand dus voldoende mogelijkheden om te winkelen, een terrasje te bezoeken of uit eten te gaan. Ook de wat verder weg gelegen Duitse stad
Münster is een bezoek waard.

En wilt u als groep verblijven op de camping? Klik dan hier voor meer informatie. 

Kamperen op De Meene is kamperen in de natuur, een plek waar u absoluut tot rust komt tussen de ruisende boomtoppen en fluitende vogels.

Aanbieding
Klik op onderstaande button voor de actuele tarieven en eventuele
arrangementen.


Contact
Camping de Meene
Markslagweg 6
7481 RE Buurse (Haaksbergen)

Telefoon: 053-5696220 (1 april t/m 7 oktober) / 06-83920177 (beheerder)
E-mail:
camping@demeene.nl
Website:
www.demeene.nl
Volg Camping de Meene ook op
Facebook en Instagram.


Sfeer impressie camping.