CAMPERPLAATS LOOKERLAND

Aan de rand van het dorp Holten en dichtbij de natuur ligt Camperplaats Lookerland, een locatie met landelijk karakter. U staat op het open veld aan de rand van het maïs en met uitzicht op de Holterberg, een perfecte combinatie!

Voor iedereen die komt is er een mooie plek met 6 ampère stroom en gratis goede WiFi. Het gehele terrein is verhard en dus ook geschikt voor grotere en zwaardere campers. Er is een mooi en schoon sanitairgebouw met douches en toiletten. Ook zijn er een tappunt voor drinkwater, een loospunt voor chemisch toilet en afvalwater. Door het open en landelijke karakter van het terrein kunnen schotels goed verbinding maken.

Huisdieren zijn van harte welkom maar wel aangelijnd want er scharrelen kipjes. Verder wordt er een verblijf van maximaal 7 nachten gehanteerd. Wilt u langer blijven overleg dit dan met de beheerder.

De directe omgeving biedt veel. De straat uit en u bent al in het nationaal
park de Sallandse Heuvelrug. De camperplaats grenst ook aan het bekende Pieterpad en is daarmee een prima uitvalsbasis voor wandel- en natuurlijk fietsliefhebbers. Zo begint Knooppunt Route nummer 71 bij de camperplaats.

Ook de historische Hanzestad Deventer is makkelijk bereikbaar vanaf camperplaats Lookerland want via het treinstation, waar ieder half uur een trein vertrekt naar Deventer, staat u binnen 15 minuten in het  hartje van de stad.

En voor de gasten die golf spelen biedt de camperplaats haar gasten een bijzondere golfbelevenis want op een kwartiertje rijden van Lookerland ligt Golfclub “De Koepel”, een prachtige 18 holes bos- en heidebaan op het landgoed dat vroeger bekend stond als de Wierdense duinen. Door de zanderige ondergrond is de baan tijdens het hele jaar vrijwel altijd goed bespeelbaar. Door de bijzondere samenwerking tussen camperplaats Lookerland en Golfclub “De Koepel” kunt u als gast van Lookerland met een aantrekkelijke korting op deze mooie baan spelen.

U ziet, Camperplaats Lookerland en omgeving bieden haar gasten veel. Een fijn verblijf gewenst!

Aanbieding
Klik op onderstaande button voor de
actuele tarieven.


Contact
Camperplaats Lookerland
Rijssenseweg 34 A
7451 RD Holten

Telefoon: 06-82978295
E-mail:
info@camperplaatslookerland.nl
Website:
camperplaatslookerland.nl
Volg Camperplaats Lookerland ook op
Facebook.


Sfeer impressie camperplaats en omgeving.