CAMPING ERVE WEZENBERG


Erve Wezenberg is een jong en kleinschalig recreatiebedrijf, prachtig gelegen in het typerende coulisselandschap van het Nationaal Landschap Noordoost Twente.


De- kleine- camping heeft ca. 40 standplaatsen.

In de moderne sanitairruimte bevinden zich de toiletten, douches, wascabines, vaatwastableaux, wastafels, een stortbak voor chemisch toiletten en een ondergrondse afvalcontainer. Tevens kunnen koelelementen worden ingevroren en zijn een wasmachine en centrifuge beschikbaar. Voor onze gasten is er een ruime overdekte en afsluitbare fietsenstalling met oplaadpunten voor E-bikes. Het sanitair is in voor- en naseizoen verwarmd.


De ruime kampeerplekken zijn elk voorzien van een eigen elektriciteitsaansluiting van 10 Ampere en een verhard plateau voor de voortent. Op het terrein bevinden zich extra watertappunten en verlichting.
Het hele terrein heeft gratis WiFi.


De
Bed & Breakfast beschikt over 3 boerderijkamers en 3 appartementen. De appartementen bevinden zich op de begane grond en hebben elk een eigen ingang en een eigen terras op het zuidwesten. Twee appartementen zijn geschikt voor mindervaliden.

 

In voor- en naseizoen (periode oktober t/m april) worden groepsarrangementen aangeboden voor maximaal 20 personen. Gasten beschikken behalve over de vakantieverblijven ook over 2 gemeenschappelijke ruimtes, waaronder een grote keuken.

 

Op onze kleinschalige boerderij wordt alleen nog akkerbouw bedreven (verbouw van maïs en graan). Het bedrijf ligt op een steenworp afstand van de Duitse grens. De Duitse stad Nordhorn (ca. 5 km)en ook het bekende Bad Bentheim (ca. 15 km) zijn zowel per fiets als met de auto goed te bereiken.


Aanbieding

Bij boeking van een week of meer overnachtingen ontvangt u 10% korting op de reguliere verblijfskosten.


Contact

B&B Erve Wezenberg
Rammelbeekweg 15
7591 NP Denekamp

Telefoon: 0541 - 229 319 / 06 3700 6800
E-mail:
info@ervewezenberg.nl
Website:
ervewezenberg.nl / ervewezenberg.nl/campinghomeSfeer impressie camping.