CAMPEERD OKKENBROEK

In een rustige landelijke omgeving, niet ver van Deventer en Nationaal Park Sallandse Heuvelrug, ligt de knusse mini boerencamping Campeerd. De camping heeft enkele kampeerplekken en een aantal originele verhuur accommodaties. Ook zonder eigen kampeermiddelen bent u dus van harte welkom bij Campeerd.

De kampeerplaatsen, op het erf van Stal Cura, zijn omringd door struikjes en bieden uitzicht over de weilanden. Vanaf de camping kunt u de paarden aaien. In het keurige sanitairgebouw zijn de toiletten, douches en afwasmogelijkheden met koud en warm water. Ook een wasmachine is hier beschikbaar.

Op de camping is gratis WiFi aanwezig. Huisdieren zijn welkom!

Onder een afdak is een gezellige gemeenschapsruimte met een zithoek en een eettafel met krukken. Met warm weer een heerlijk koele plek want voor extra verkoeling hangt er een ventilator aan het plafond en kunt u er een koud frisje halen. 
Ook vindt u hier onder andere folders 
van fiets- en wandelroutes, de plaatselijke krant, spelletjes en een minibieb.
U mag gebruik maken van koelkast met vriesvak en oventje. Tevens kunt u er koffie en thee zetten (een bijdrage in de fooienpot is welkom).
Rond deze ruimte groeien groente, fruit en kruiden (kleinschalig) welke u zelf mag plukken en opeten. De kippendames zorgen dagelijks voor verse scharreleitjes.
Op de vuurplek staat een vuurschaal waarin u zelf vuur mag maken, heerlijk op een koele avond, met een drankje of een marshmallow erbij.

Campeerd is een fantastische uitvalsbasis voor mooie wandelingen en fietstochten. In de bosrijke omgeving lopen talloze routes en vanaf de camping wandelt of fiets u zo de bossen van Landgoed Oostermaat in. De prachtige natuur van Nationaal Park Sallandse Heuvelrug evenals de stad Deventer liggen op fietsafstand van de camping. Laat u verrassen door de historische binnenstad, zoek een gezellig terrasje op voor de lunch of maak een wandeling langs de IJssel.

Ja, Campeerd mag dan een kleine camping zijn maar heeft veel te bieden!

Aanbieding
Klik op onderstaande button voor de actuele tarieven en eventuele
arrangementen.


Contact
Campeerd
Zuzan Bood
Schiphorsterweg 6a

7435 PB Okkenbroek

Telefoon: 06-30643569
E-mail:
info@stalcura.nl / info@stalcura.nl
Website:
https://campeerd.nl
Volg Campeerd ook op
Facebook.


Sfeer impressie camping