CAMPING SCHOLTENHAGEN

Wilt u er eens tussenuit op een bijzonder en uniek plekje in Twente?
Laat u dan verrassen op de gezellige familiecamping Scholtenhagen! 

De ruime comfortplaatsen plaatsen op 'n Es'  zijn rustig gelegen tegen de rand van het park aan de ene zijde en weilanden aan de andere zijde. Tevens op loopafstand van het bos en ook van het dorpje Haaksbergen. Aan de rand van het park, tegen het bos aan, bevinden zich de comfortplaatsen 'Over de Goat'. De ruime kampeerplaatsen hebben een oppervlakte van minimaal 100m² en zijn geschikt voor caravans, tenten en vouwwagens.

De camping beschikt ook over een aantal speciale verharde camperplaatsen. Deze liggen voor de entree en zijn omgeven door groen. Op de stevige ondergrond kunt u uw camper rustig een paar nachten laten staan. De plaatsen beschikken over een elektriciteitsaansluiting en een eigen watertappunt. 


En heeft u geen eigen kampeermiddelen? Wat dacht u van
glamping in Twente? Kamperen in een luxe villatent midden in de natuur!

De camping beschikt over uitstekende sanitaire voorzieningen waarvan er ook geschikt zijn voor mindervaliden. De sanitairgebouwen bieden de mogelijkheid om uw afwas te doen en er zijn toiletten en douches. Er is een speciale familiedouche en er zijn babyruimtes. U kunt ook uw chemisch toilet legen bij het gebouw. Bij de camperplaatsen ligt een speciaal camper verzorgingsstation. 

Met Camping Scholtenhagen als vakantiebestemming profiteert u van 
faciliteiten in overvloed! U viert vakantie op een bijzonder en uniek plekje in Twente, omgeven door schitterende natuurgebieden aan de ene kant en het plaatsje Haaksbergen aan de andere kant.

Bent u nieuwsgierig naar wat er allemaal te beleven valt in de omgeving van Camping Scholtenhagen? Er zijn al een aantal
tips en activiteiten voor u verzameld, zodat u alleen nog maar iets leuks hoeft uit te kiezen!

Camping Scholtenhagen, u voelt zich direct thuis!

Aanbieding
Klik op onderstaande button voor het boeken, reserveren en eventuele
arrangementen.


Contact
Camping Scholtenhagen
Scholtenhagenweg 30
 7481 VP Haaksbergen

Telefoon: 053-5722384
E-mail:
info@campingscholtenhagen.nl
Website:
www.campingscholtenhagen.nl
Volg
Camping Scholtenhagen ook op Facebook.


Sfeerimpressie villatenten, camping en omgeving.