CAMPERPLAATS "DE NIJENHAER"

Op het iets heuvelachtige Twentse platteland bij de Austieberg (55m), midden tussen diverse boerderijen, vind u Camperplaats "De Nijenhaer".

De camperplaats heeft ruime plekken met voldoende stroompunten op 8 ampère. De ondergrond van de camperplaatsen is gras, deze is hard en niet drassig behalve vooraan waar deze zijn voorzien van graskeien.

Het verwarmde douche- en toiletgebouw van de camperplaats is in landelijke stijl. Hierin bevinden zich 2 douches en 2 toiletten. Aan de zijkant van het gebouw is een afwasplaats te vinden met twee wasbakken, warm en koud water. Binnen staat tevens een wasmachine waar u gebruik van kunt maken.

Verder zijn op de camperplaats een receptie met houtkachel (die graag voor u wordt aangestoken) waar in de avond met meerdere mensen gezeten kan worden. Hier is ook informatie over de omgeving en over fiets- en wandelroutes. Er is een camperservice met ondermeer afvoer vuilwatertank en afvoer chemisch toilet. Tevens zijn er een vuil-, glas-, en papiercontainer. Ook gratis WiFi is beschikbaar. Honden zijn welkom.

Er zijn veel fiets en wandelroutes die langs de camperplaats gaan. Ook het fietsknooppunten netwerk en diverse uitgezette routes lopen langs de camperplaats. Vanaf de camperplaats zijn veel mooie historische dorpen en steden te bereiken, ook over de grens, welke zeker een bezoekje waard zijn.

Wanneer u weer op de camperplaats aankomt geniet u van een lekker bakje ambachtelijk boerenijs welk u bij de receptie kan kopen (zelfbediening) afkomstig van ijsboerderij Oude Hesselink uit Saasveld.

De camperplaats is het hele jaar geopend!

Een verblijf op Camperplaats "De Nijenhaer" is met de camper genieten op het Twentse platteland van rust, ruimte en natuur!

Aanbieding
Klik op onderstaande button voor de
actuele tarieven.


Contact
Camperplaats "De Nijenhaer"
Fam. Frielinck
Nijenhaerweg 25
7588 RA Beuningen

Telefoon: 0541-551284 / 06-12286123
E-mail:
info@denijenhaer.nl
Website:
www.denijenhaer.nl
Volg Camperplaats "De Nijenhaer" ook op
Facebook, Twitter en Instagram.


Sfeer impressie camperplaats.