“DE STUURMANSKOLK” CAMPING/CAMPERPLAATS

Op een verrassende plaats op de rand van de tuin van Salland en de Veluwe, tussen de Hanzesteden Zwolle en Deventer, ligt camping/camperplaats De Stuurmanskolk.

De camping lijkt op een park met gevarieerde bomen en struiken die een vijftal kampeervelden van in totaal 1,2 ha omzomen met daarop zeer ruime plaatsen met elektra en watertappunten dichtbij. In het luxe en moderne sanitairgebouw bevinden zich naast de gebruikelijke sanitaire voorzieningen ook nog een zonnehemel en een sauna om heerlijk in te ontspannen.

Ook zijn er een aantal verharde kampeerplaatsen voor campers en zwaardere caravans en tevens een aantal luxe chalets. De verharde plekken hebben een deel verhard om het kampeermiddel op te plaatsen en een ruime graspartij om heerlijk te genieten. De plekken zijn voorzien van elektriciteit en een aansluitpunt voor water. Bij deze plekken bevind zich een zogenaamd camperservicepunt.

De gehele camping voorzien van WiFi. Tevens zijn een wasmachine en droogtrommel aanwezig.

De kolk hoort bij de camping. Hier kunt u zwemmen en zonder vergunning vissen. De waterfietsen en de roeiboot mag u gratis gebruiken om een beetje te spelevaren op het water, dat ook grote aantrekkingskracht uitoefent op diverse watervogels.

Vanuit de rustige omgeving kunt u fietsen langs landgoederen in Salland, door de uitgestrekte bossen van de Veluwe of over de dijken langs de IJssel. Het uiterwaardenlandschap is heel bijzonder!
En wilt u winkelen? Dat kan in Olst aan de overkant van de rivier. Met het pontje vlak bij de camping bent u er na 500 meter. Alleen dat al is een belevenis! Ook de Hanzesteden Zwolle en Deventer zijn zeker een bezoekje waard.

Lekker eten en drinken kunt u bij de bij de camping gelegen Eet Tapperij Bijsterbosch.

Aanbieding
Klik op onderstaande button voor de actuele tarieven en eventuele
arrangementen.


Contact
Camping/camperplaats “de Stuurmanskolk”
IJsseldijk 85
8196 KC Welsum

Telefoon: 0570-561470
E-mail:
info@destuurmanskolk.nl / info@eettapperijbijsterbosch.nl
Website:
www.destuurmanskolk.nl
Volg Camping/camperplaats “de Stuurmanskolk” ook op
Facebook.


Klik op onderstaande afbeelding voor een virtuele tour.