CAMPING “DE STUURMANSKOLK”

Op een verrassende plaats op de rand van de tuin van Salland en de Veluwe, tussen de Hanzesteden Zwolle en Deventer, ligt camping De Stuurmanskolk.

De
camping lijkt op een park met gevarieerde bomen en struiken met die vijftal kampeervelden van in totaal 1,2 ha omzomen met daarop zeer ruime plaatsen, verharde kampeerplaatsen voor campers en zwaardere caravans en luxe chalets.

De chalets liggen verstopt tussen het groen. Deze drie-kamer chalets zijn compleet ingericht. Ze zijn voorzien van toilet, verwarming (inclusief sfeerhaard), keukenblokje met keukengerei, koffiezetapparaat, waterkoker, 2 elektrische kookplaten, koelkast ,TV met DVD-speler, twee slaapkamers, 1 met stapelbed, de andere met 2 eenpersoons boxspring.

In het luxe en moderne sanitairgebouw bevinden zich naast de gebruikelijke sanitaire voorzieningen ook nog een zonnehemel en een sauna om heerlijk in te ontspannen.

De gehele camping voorzien van WiFi. Tevens zijn een wasmachine en droogtrommel aanwezig.

De kolk hoort bij de camping. Hier kunt u zwemmen en zonder vergunning vissen. De waterfietsen en de roeiboot mag u gratis gebruiken om een beetje te spelevaren op het water, dat ook grote aantrekkingskracht uitoefent op diverse watervogels.

Vanuit de rustige omgeving kunt u fietsen langs landgoederen in Salland, door de uitgestrekte bossen van de Veluwe of over de dijken langs de IJssel. Het uiterwaardenlandschap is heel bijzonder!
En wilt u winkelen? Dat kan in Olst aan de overkant van de rivier. Met het pontje vlak bij de camping bent u er na 500 meter. Alleen dat al is een belevenis! Ook de Hanzesteden Zwolle en Deventer zijn zeker een bezoekje waard.

Lekker eten en drinken kunt u bij de bij de camping gelegen Eet Tapperij Bijsterbosch.

Aanbieding
Klik op onderstaande button voor de actuele tarieven en eventuele
arrangementen.


Contact
Camping “de Stuurmanskolk”
IJsseldijk 85
8196 KC Welsum

Telefoon: 0570-561470
E-mail:
info@destuurmanskolk.nl / info@eettapperijbijsterbosch.nl
Website:
www.destuurmanskolk.nl
Volg Camping “de Stuurmanskolk” ook op
Facebook.


Klik op onderstaande afbeelding voor een virtuele tour.