CAMPEERD OKKENBROEK

In een rustige landelijke omgeving, niet ver van Deventer en Nationaal Park Sallandse Heuvelrug, ligt de knusse mini boerencamping Campeerd. De camping heeft enkele kampeerplekken en een aantal originele verhuur accommodaties. Ook zonder eigen kampeermiddelen bent u dus van harte welkom bij Campeerd.

Er is een pipowagen ingericht met een magnetron, twijfelaar bed (lengte 1.90m.), tv, bank en een aanrecht. Buiten staat een koelkast met een leuk gasstel om op te kunnen koken. Ook de BBQ kan aangestoken worden.

De aanwezige ingerichte retro caravan is een oude rakker uit de jaren 70 welke in 2021 is gerenoveerd met behoud van zoveel mogelijk de details. De bedden zijn opgemaakt en keukenlinnen is aanwezig. Ook zit er aan de caravan een royale voortent met daarin een eettafel en stoelen. Een BBQ aanwezig.

Voor de sanitaire voorzieningen van de pipowagen en caravan bent u aangewezen op het gezamenlijke sanitairgebouw.

Het stable home is uniek en staat apart van de camping achterop het terrein! Het is alleen te bereiken via een wandelpad langs de paarden. Er is geen gas, elektra of drinkwater aanwezig, voor een echt Back-to-Basic beleving! Eventueel is er ruimte voor een extra tent, het huisje zelf is voor 2 personen.

Ook is er een compleet ingericht chalet met rondom een verhoogde veranda zodat u kunt u het genieten van een mooi uitzicht. Terrasmeubilair, parasols, extra stoelen en een BBQ zijn aanwezig.

Op de camping is gratis WiFi beschikbaar. Huisdieren zijn welkom in de accommodaties!

In de gezellige gemeenschapsruimte vindt u onder andere folders van fiets- en wandelroutes, de plaatselijke krant, spelletjes en een minibieb.
Rond deze ruimte groeien groente, fruit en kruiden (kleinschalig) welke u mag zelf mag plukken en opeten. De kippendames zorgen dagelijks voor verse scharreleitjes.
Op de vuurplek staat een vuurschaal waarin u zelf vuur mag maken, heerlijk op een koele avond, met een drankje of een marshmallow erbij.

Campeerd is een fantastische uitvalsbasis voor mooie wandelingen en fietstochten. In de bosrijke omgeving lopen talloze routes en vanaf de camping wandelt of fiets u zo de bossen van Landgoed Oostermaat in. De prachtige natuur van Nationaal Park Sallandse Heuvelrug evenals de stad Deventer liggen op fietsafstand van de camping. Laat u verrassen door de historische binnenstad, zoek een gezellig terrasje op voor de lunch of maak een wandeling langs de IJssel.

Ja, Campeerd mag dan een kleine camping zijn maar heeft veel te bieden!


Aanbieding
Klik op onderstaande button voor de actuele tarieven en eventuele
arrangementen.


Contact
Campeerd
Zuzan Bood
Schiphorsterweg 6a

7435 PB Okkenbroek

Telefoon: 06-30643569
E-mail:
info@stalcura.nl / info@stalcura.nl
Website:
https://campeerd.nl
Volg Campeerd ook op
Facebook.