MINICAMPING "ROLLECATE"

Tussen de dorpen Staphorst en Nieuwleusen, in de buurtschap Punthorst, ligt Minicamping Rollecate. De camping heeft haar naam te danken aan het landgoed dat in lang vervlogen tijden in de omgeving van Punthorst lag.

Naast kampeerplaatsen zijn er op de
camping ook een aantal volledig ingerichte stacaravans ( 4 tot 8 personen) te huur. De stacaravans hebben een eigen douche met toilet. Tevens is bij iedere caravan een terras met tuinameublement aanwezig.

In het toiletcomplex op de camping zijn een wasmachine, droger, strijkijzer en strijkplank beschikbaar. Ook kunt u gebruik maken van gratis WiFi.

De camping ligt bij een boerderij waar vroeger volop vee rond liep. Nu is er geen vee meer maar wel is er nog een kans dat u kunt meehelpen met hooien.

In De Stal is er gelegenheid om spelletjes te spelen, om gezellig samen te zijn, een boek te lezen uit de campingbibliotheek en ook om een boeren schepijsje of een heerlijke sorbet te kopen.

Er worden regelmatig diverse activiteiten georganiseerd zoals een pannenkoekenfeest of bingo. En heeft u goede ideeën? Laat dit dan even weten.
Buiten zijn er op verschillende plaatsen diverse speeltoestellen en een speciaal speelveld met volleybalnet. Er kan gevoetbald worden en uiteraard zijn er ook skelters beschikbaar!

De boerderij ligt in het buitengebied van de gemeente Staphorst, dicht bij de bossen en de recreatieplas van het gebied De Zwarte Dennen. De omgeving is ideaal om te fietsen en te wandelen. Informatie over diverse routes is beschikbaar.

Kijk alvast  op de foto-slider en website wat u kunt verwachten.
Graag van harte welkom.

Aanbieding
Klik op onderstaande button voor de
actuele tarieven.


Contact
Minicamping "Rollecate"
Schapendijk 12
7715PT Punthorst

Telefoon: 0529-482450
E-mail:
 info@minicampingrollecate.nl
Website: www.minicampingrollecate.nl
Volg Minicamping "Rollecate" ook op
 Facebook en Instagram.


Sfeer impressie stacaravans.