VAKANTIECENTRUM LIBRA

Bungalowpark is een gezellig familiepark wat garant staat voor een heerlijk verblijf in Overijssel voor jong en oud.

Er zijn verschillende typen bungalows welke verspreid staan over het park, met veel groen en op ruime afstand van elkaar. De bungalows zijn compleet ingericht en allemaal voorzien van eenpersoonsbedden met dekbedden. Het is mogelijk om linnengoed te huren.

In overleg zijn huisdieren zijn toegestaan.

Het vakantiepark heeft ook gemakkelijke voorzieningen als een kampwinkel en een wasserette.

Het openluchtzwembad en het enthousiaste animatieteam zorgen gedurende de warme zomermaanden voor veel vertier. Op dagen met minder mooi weer biedt de gezellige kantine met gratis WiFi uitkomst.

Bos en heide zijn op een steenworp afstand en ook viswater is in de buurt. In de natuurrijke omgeving van Arriën kunt u optimaal genieten van uw welverdiende vakantie. De omgeving is zeer geschikt voor mensen die van rust, natuur en ruimte houden. Beklim eens de Lemerberg, en geniet, eenmaal boven aangekomen, onder het genot van een drankje op het terras van het restaurant, van het heerlijke vergezicht.

Uitgezette wandel- en fietstochten zijn er in overvloed. Natuurliefhebbers halen hun hart op tijdens een wandel- of fietstocht langs de Vecht.

Ook voor de kleintjes en jeugd heeft de omgeving genoeg leuks te bieden. Denk aan Wildlands Adventure Zoo in Emmen of Avonturenpark Hellendoorn. M
aar ook een dagje naar Ommen, Hardenberg, Dedemsvaart of Zwolle is leuk. Een mooie stadswandeling met een hapje en een drankje tussendoor.

Graag van harte welkom bij Vakantiecentrum Libra.

Aanbieding
Download via onderstaande button een
inschrijfformulier voor een bungalow naar uw keuze.


Contact
Vakantiecentrum Libra
Coevorderweg 17
7735 KJ Arriën (gem. Ommen)

Telefoon: 0529-457224
E-mail:
info@vakantiecentrumlibra.nl
Website:
www.vakantiecentrumlibra.nl
Volg Vakantiecentrum Libra ook op 
Facebook.


Sfeer impressie park en omgeving.