CAMPING DE OLDEMEYER

Lekker op vakantie in eigen land op een camping waar het voor jong en oud goed verblijven is? Dat kan op Camping de Oldemeyer in Rheeze vlakbij Hardenberg.

Heeft u een eigen tent, caravan of camper? Op
Camping de Oldemeyer zijn ruime kampeerplaatsen waar u met eigen kampeermiddelen kunt kamperen. En heeft u geen eigen tent, caravan of camper? Dan zijn er verschillende soorten verhuur accommodaties beschikbaar zodat u toch het échte campinggevoel kunt ervaren.

Er is een ruime keuze aan compleet ingerichte safaritenten en stacaravans/chalets. De accommodaties zijn geschikt voor 4 tot 6 personen en in bepaalde gevallen is een verblijf mogelijk voor 8 personen. Een aantal caravans beschikt namelijk over een blokhut met een stapelbed voor extra slaapruimte. Ook is er een familiehuis welke geschikt is voor 14 personen. Voor grotere groepen (bijvoorbeeld een familie of groep vrienden) is er een groepsaccommodatie.

Op de gehele camping is tegen een kleine vergoeding WiFi beschikbaar.

Op de camping staan twee sanitairgebouwen, op het veld Mees en in ’t Bos. Beide gebouwen hebben ook een babybad gelegenheid. Het sanitairgebouw op de Mees beschikt tevens over een aparte douche/toiletgelegenheid voor mindervaliden. Ook zijn er een tweetal wasserettes zodat u (tegen vergoeding) u was kan draaien.

De camping kent veel
faciliteiten om uw verblijf zo comfortabel en aangenaam mogelijk te maken.

Ook in de omgeving is genoeg te doen. Heeft u de eigen fiets mee? Ga dan lekker ontspannen fietsen in de prachtige bossen en heidevelden in de omgeving. Of breng een bezoek aan het vlakbij gelegen Vechtdal. En wilt u even een dagje weg met de -klein- kinderen? Wildlands Adventure Zoo en attractiepark Slagharen zijn goed te bereiken vanaf de camping.

Ook een dagje naar Duitsland behoort tot de mogelijkheden. Bezoek bijvoorbeeld het Dalum-Wietmarscher Moor, een natuurreservaat op een klein uurtje rijden van de camping. Hier geniet u optimaal van de rust dat het gebied met zich meebrengt. Ook kunt u hier lekker wandelen en fietsen. En, vergeet vooral niet een lekker Duits broodje te halen in een van de omliggende dorpjes.

Ja, Camping de Oldemeyer is vakantieplezier voor iedereen, jong en oud!


Aanbieding
Klik op onderstaande button voor de actuele
aanbiedingen/arrangementen.


Contact
Camping de Oldemeyer
Grote Beltenweg 13a
Rheeze (Hardenberg)

Telefoon: 0523-262805
E-mail:
info@oldemeyer.nl
Website:
www.oldemeyer.nl
Volg Camping de Oldemeyer ook op
Facebook en Instagram.


Klik op onderstaande afbeelding voor een virtuele tour.