GROEPSACCOMMODATIE DE OLDEMEYER


Lekker op vakantie in eigen land op een camping waar het voor jong en oud goed verblijven is? Dat kan op Camping de Oldemeyer in Rheeze vlakbij Hardenberg.

Heeft u een eigen tent, caravan of camper? Op
Camping de Oldemeyer zijn ruime kampeerplaatsen waar u met eigen kampeermiddelen kunt kamperen. En heeft u geen eigen tent, caravan of camper? Dan zijn er verschillende soorten verhuur accommodaties  beschikbaar.

Naast de ruime keuze aan compleet ingerichte safaritenten, stacaravans/chalets en familiehuis is er een luxe groepsaccommodatie welke geschikt is voor 40 tot wel 90 personen.

De groepsaccommodatie heeft 13 slaapkamers, een lift en aangepast sanitair. Er is ruime eetzaal/ontspanningsruimte met bar en een compleet ingerichte keuken zodat uzelf de maaltijden kunt verzorgen. Voor de accommodatie is een ruim terras met tuinmeubilair en parasols.

Omdat de accommodatie op de camping staat ervaart u het campinggevoel en mag u tevens gebruik maken van de daar aanwezige
faciliteiten.

De stad Hardenberg ligt op zes kilometer afstand van de groepsaccommodatie. Deze stad heeft een gezellig centrum met verschillende terrasjes en winkels. Daarnaast zijn er diverse leuke restaurantjes waar u heerlijk kunt eten. Kortom: voor elk wat wils.

Er zijn verschillende mogelijkheden als het gaat om amusement. Zo is er het attractiepark Slagharen, Monkeytown (op loopafstand), het Giga Konijnenhol, Plopsland Dalen of
Wildlands Adventure Zoo Emmen of Nordhorn. Ook kunt u de tuinen van Mien Ruys in Dedemsvaart of de watertuinen van Ada Hofman in Loozen gaan bekijken.

Voor de sportievelingen zijn er 3 prachtige mountainbike routes, waarvan er één MTB route direct begint bij de groepsaccommodatie. Het is puur genieten op uw MTB in boswachterij Hardenberg, met brede zanderige boswegen, afgewisseld door lange stukken (deels verharde) singletrack.

Op loopafstand ligt in boswachterij Hardenberg een speelvijver met strand waar de allerkleinsten spetterplezier kunnen beleven. Kinderen die dat durven kunnen zwemmen naar het eilandje midden in het meertje, maar u kunt er ook gewoon via het bruggetje komen. Bij zomerweer is er een kiosk.

Een weekend organiseren met activiteiten en catering? Dat kan! Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Op de gehele camping is tegen een kleine vergoeding WiFi beschikbaar.

Ja, de groepsaccommodatie op Camping de Oldemeyer is plezier voor iedereen, jong en oud!Aanbieding
Klik op onderstaande button voor een passende
offerte.


Contact
Camping de Oldemeyer
Grote Beltenweg 13a
Rheeze (Hardenberg)

Telefoon: 0523-262805
E-mail:
info@oldemeyer.nl
Website:
https://www.oldemeyer.nl/
Volg Camping de Oldemeyer ook op
Facebook en Instagram.


Klik op onderstaande afbeelding voor een virtuele tour.