BOERHOES DALFSEN


Genieten op een gezellig boerenerf tussen Dalfsen en Zwolle aan de rivier de Overijsselse Vecht, met een schitterend afwisselend landschap, met boerderijdieren, het prachtige Vechtdal en gastvrije bewoners.
Met Bedde & Bruggien, de mooie en ruime
boerencamping en de kleinschalige theetuin is er voor elk wat wils.

De kamers van de B&B zijn fraai ingericht en voorzien van twee één-persoons boxspringbedden. Beddengoed, badjassen en handdoeken horen er natuurlijk bij. Voor de kleintjes staat op verzoek een babybed of eventueel een bijzetbed en een kinderstoel klaar.

Beneden, op de oude deel bevindt zich de 'gastenkeuken'. Hier wordt uw uitgebreide ontbijt geserveerd. Voor de gewenste tijd maakt u een afspraak. U kunt zelf koffie en thee zetten (bij de prijs inbegrepen) en er zijn een magnetron en een koelkast aanwezig.

Natuurlijk mag u als gast van 'Boerhoes' gebruik maken van de vele zitjes
op het mooie en verzorgde erf. Er is altijd wel een droog plekje uit de wind, in de zon, in de schaduw of bij de houtkachel in het 'theehuis'.
Natuurlijk kunt op het erf ook digitaal de wijde wereld in.

Geniet van het erf met alles dat groeit en bloeit, de kasten met literatuur, de grote stapels lectuur, heel veel spellen en een schat aan (route)informatie over de prachtige omgeving.

Fietsen, wandelen, vissen, zwemmen, bootje varen een dagje uit, gezellig picknicken of gewoon lekker luieren: u vindt op en rondom Boerhoes en in het omringende Vechtdal Overijssel mogelijkheden te over om te genieten. Is het een dagje wat minder weer dan is Zwolle, met haar oude binnenstad, de mooie musea en gezellige winkelhart zeker een bezoekje waard.
Uitgebreide informatie over de fraaie en gevarieerde omgeving, wandeltochten, fietsroutes, evenementen en meer liggen voor u klaar.

U kunt het hele jaar, m.u.v. kerst en oud en nieuw en de periode ertussen, komen logeren.
Kom en geniet!

Aanbieding
Klik op onderstaande button voor de actuele
tarieven
en meer informatie.


Contact
Boerhoes
Antje Kingma en Thomas Zwiers
Koepelallee 8
7722 KT Dalfsen

Telefoon: 0529-401878
E-mail:
info@boerhoes.nl
Website:
www.boerhoes.nl
Volg Boerhoes Dalfsen ook op
Facebook en Twitter.


Sfeer impressie B&B.