BOERHOES DALFSEN


Genieten op een gezellig boerenerf tussen Dalfsen en Zwolle aan de rivier de Overijsselse Vecht, met een schitterend afwisselend landschap, met boerderijdieren, het prachtige Vechtdal en gastvrije bewoners.
Met Bedde & Bruggien, de mooie en ruime boerencamping en de kleinschalige theetuin is er voor elk wat wils.

Op het erf van 'Boerhoes' vindt u een knusse & kleine theetuin, rustpunt langs vele wandel- en fietsroutes langs de  Overijsselse Vecht. Geniet op het mooie erf van verse koffie, (boeren)dranken, appelsap van eigen erf, krentenwegge en een lekker -echt- boerenijsje onder de perenboom. De theetuin is overdag geopend van begin april tot begin oktober en op maandag gesloten. Groepen graag op afspraak.

En wilt u wat langer blijven, wat zeker de aan te bevelen is, dan kunt u heerlijk overnachten in de gezellige
B&B met fraai ingerichte kamers of verblijven op de gezellige mooie en ruime boerencamping.

Fietsen, wandelen, vissen, zwemmen, bootje varen een dagje uit, gezellig picknicken of gewoon lekker luieren: u vindt op en rondom Boerhoes en in het omringende Vechtdal Overijssel mogelijkheden te over om te genieten. Is het een dagje wat minder weer dan is Zwolle, met haar oude binnenstad, de mooie musea en gezellige winkelhart zeker een bezoekje waard.
Uitgebreide informatie over de fraaie en gevarieerde omgeving, wandeltochten, fietsroutes, evenementen en meer liggen voor u klaar.

Kom en geniet!

Aanbieding
Klik op onderstaande button voor de actuele
tarieven en meer informatie.


Contact
Boerhoes
Antje Kingma en Thomas Zwiers
Koepelallee 8
7722 KT Dalfsen

Telefoon: 0529-401878
E-mail:
info@boerhoes.nl
Website:
www.boerhoes.nl
Volg Boerhoes Dalfsen ook op
Facebook en Twitter.