WELLNESS HOTEL HUIS TEN WOLDE

In de bosrijke omgeving van het Steenwijkerland, in het midden van de ‘driehoek’ Drentse hei, Friese meren en het Nationaal Park Weerribben-Wieden, vindt u aan de voet van de Woldberg het luxe viersterrenhotel Wellness Hotel Huis ten Wolde.

In het sfeervolle restaurant ‘Huis ten Wolde’ ervaart u gastvrijheid, professionaliteit en kwaliteit op elk moment van de dag met ontbijt, lunch, diner of borrel. De hele dag door kunt u genieten van de specialiteiten. Heerlijk ontspannen bij de open haard, met bijvoorbeeld een lekkere lunch of kopje koffie/thee met een lekker stuk ambachtelijke appeltaart.  

Grenzend aan de brasserie is een prachtige terras waar u met mooi weer in alle rust kunt genieten van een lunch, diner of een heerlijke High tea of High wine/beer met fantastisch uitzicht over de uitgestrekte landerijen. Reserveren is aan te raden om teleurstelling te voorkomen.

Voor een langer verblijf kunt u overnachten u in een van de ruim 40 kamers van
hotel Huis ten Wolde. Het hotel is dé perfecte uitvalsbasis voor uw activiteiten. Fietsen, wandelen of uitwaaien op het water rondom Giethoorn. Wanneer u wilt kunt u bij het hotel fietsen huren of gebruik maken van de fietsenstalling met oplaadpunt.
In het beauty &
wellness centre kunt u zich na een drukke dag heerlijk laten verwennen.

Ook voor groepsuitjes en feesten biedt Huis te Wolde volop mogelijkheden.
Er is voldoende gratis parkeergelegenheid is aanwezig.

Aanbieding
Diverse arrangementen. Klik op onderstaande button voor meer informatie, beschikbaarheid en boeking.


Contact
Huis Ten Wolde
Onderduikersweg 6-A
8346 KP De Bult

Telefoon: 0521-535400
Fax: 0521-745645
E-mail:  frontoffice@huistenwolde.nl
Website:
www.huistenwolde.nl
Volg Huis Ten Wolde ook op
Facebook en Twitter.