WELLNESS HOTEL HUIS TEN WOLDE

In de bosrijke omgeving van het Steenwijkerland, in het midden van de ‘driehoek’ Drentse hei, Friese meren en het Nationaal Park Weerribben-Wieden, vindt u aan de voet van de Woldberg het luxe viersterrenhotel Wellness Hotel Huis ten Wolde.

Het hotel biedt verschillende kamertypes van comfortkamers, familiekamers tot luxe suites.  De kamers beschikken over alle moderne faciliteiten die nodig zijn voor een ontspannen verblijf zoals comfortabele bedden, een badkamer met toilet, climate controle, gratis WiFi, een flatscreen TV met sport en film kanalen en luxe badproducten. Sommige kamers hebben een eigen balkon of terras. Enkele kamers zijn ingericht voor personen met een handicap. In overleg kan persoonlijke of verpleegkundige hulp via thuiszorg worden geregeld.

's Morgens wordt een uitgebreid ontbijtbuffet geserveerd.
In het
restaurant ‘Huis ten Wolde’ kunt u heerlijk lunchen en dineren en wanneer het weer het toelaat geniet u op het mooi aangelegde terras van een verfrissing met uitzicht over de landerijen.

In het hotel is tevens een bar, een bibliotheek met openhaard en een lift. Ook vindt u er een binnenzwembad, een sauna, een stoombad en een beauty &
wellness centre. Er is voldoende parkeergelegenheid. De aanwezige fietsenstalling is voorzien van oplaadpunten voor u E-bike. Tevens kunt u fietsen huren. Huisdieren zijn in overleg toegestaan.

De omgeving van het hotel is zeer gevarieerd en daarom bij uitstek geschikt voor wandelaars en fietsers. Ook kunt u een mooie toertocht met de auto maken. Informatie over een aantal exclusieve tochten zijn in het hotel verkrijgbaar.

Geen gast is hetzelfde en iedereen ontspant op een andere manier. De één door inspanning. De ander door ontspanning. Daarom denken de medewerkers van het hotel graag met u mee zodat uw verblijf aan al uw verwachtingen voldoet. Ook als groep bent u van harte welkom.

Heerlijk overnachten, culinair genieten en totaal ontspannen doet u bij Wellness Hotel Huis ten Wolde.

Aanbieding
Diverse arrangementen. Klik op onderstaande button voor meer informatie, beschikbaarheid en boeking.


Contact
Huis Ten Wolde
Onderduikersweg 6-A
8346 KP De Bult

Telefoon: 0521-535400
Fax: 0521-745645
E-mail:  frontoffice@huistenwolde.nl
Website:
www.huistenwolde.nl
Volg Huis Ten Wolde ook op Facebook en Twitter.


Sfeer impressie Hotel.