HOTEL EN B&B ERVE BRUGGERT

Erve Bruggert in Haaksbergen is gelegen op de grens van Twente (Overijssel) en de Achterhoek. De accommodatie is een oude boerderij welke omgetoverd is tot een mooi rustiek 3-sterren familie-hotel en geeft uitzicht over het rijke landleven.

Het Hotel en B&B Erve Bruggert, midden in de prachtige natuur van Twente, beschikt over gezellige compleet ingerichte hotel- en B&B kamers (ook geschikt voor minder validen en rolstoelgebruikers), luxe geschakelde vakantiewoningen, moderne boerenlodges en enkele groepaccommodaties (18 tot 24 personen).

Ook zijn er een mooie natuurlijke zwemvijver en voor de -klein- kinderen een kleine speeltuin. De gezamenlijke recreatieruimte met biljart, tafeltennistafel, dartboard en voetbaltafel biedt vertier voor jong en oud.

Na een fijne nacht in de rustige omgeving kunt u tijdens het uitgebreide Twentse ontbijtbuffet genieten van het uitzicht over het weiland en de bossen. Bij mooi weer kunt u ook ontbijten op het terras.

En wilt u dineren? Ook dat kan. Want op het erf van Erve Bruggert
zit restaurant Bides, een restaurant vol met karakter, waar u onbezorgd kunt genieten van allerlei smaaksensaties die de smaakpapillen laten prikkelen. Aan de gezellige bar of lounge met openhaard kunt u een aperitief gebruiken of lekker nagenieten met een verfrissing. Ook is hier een terras met landelijk uitzicht.

De gehele accommodatie beschikt over gratis (draadloos) internet. Uw hond of paard meenemen op vakantie is in overleg mogelijk. Voldoende gratis parkeergelegenheid is aanwezig.
Komt u met het openbaar vervoer dan kunt u gratis opgehaald worden vanaf het busstation in Haaksbergen.

Erve Bruggert is daarom dé ideale locatie voor een korte of lange vakantie. U vindt hier in ruime mate rust, ruimte en recreatie. De accommodatie ligt op kleine afstand van de grens met Duitsland en de steden Enschede en Hengelo. Het centrum van Haaksbergen ligt op 2,5 km afstand en is een echte Twentse plaats waar de gemoedelijkheid overheerst.

En wilt u graag actief bezig zijn? De accommodatie is gelegen aan het Toeristisch Overstap Punt van Haaksbergen. Ook wel genoemd de TOP locatie. Dit is het beginpunt van diverse fiets-, wandel- en mountainbikeroutes welke starten vanaf Erve Bruggert.

Daarom,  graag tot ziens in Twente bij Erve Bruggert!

Aanbieding
Klik op onderstaande button voor diverse
arrangementen.


Contact
Hotel en B&B Erve Bruggert
Scholtenhagenweg 46
7481 VP Haaksbergen

Telefoon: 
053-5721404 
E-mail:
info@ervebruggert.nl
Website:
www.ervebruggert.nl
Volg Hotel en B&B Erve Bruggert ook op
Facebook en Twitter.


Sfeer impressie hotel en B&B. Klik hier  voor meer afbeeldingen.