HOTEL & RESTAURANT JACHTLUST
 
Wilt u wel eens weten of men in Twente werkelijk zo gastvrij is? Boek dan eens een kamer in Hotel & Restaurant Jachtlust en ervaar het zelf. Het 3 sterren hotel bevindt zich in het Twentse kerkdorp Hertme in de gemeente Borne. Het is hét adres voor rustzoekers en natuurliefhebbers.

De 20 rookvrije hotelkamers zijn landelijk ingericht en standaard voorzien comfortabele bedden, een Flatscreen TV, gratis WiFi, een bureau, een zitje en een eigen badkamer met toilet en douche. Enkele kamers bevinden zich op de begane grond en zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers maar specifieke voorzieningen voor mindervaliden zijn niet aanwezig.

Er zijn één-, twee- en driepersoonskamers. Ook is een suite aanwezig welke tevens beschikt over een bubbelbad en een verstelbaar bed.

 

In het restaurant wordt het ontbijt geserveerd en 's middags en 's avonds kunt u hier heerlijk lunchen en dineren in een ongedwongen sfeer. Maak op uw gemak een weloverwogen keuze uit de gevarieerd samengestelde menu-wijnkaart. Uiteraard ontbreken seizoenspecialiteiten hier niet op. Met uw speciale dieetwensen kan rekening worden gehouden, mits u dit tijdig aangeeft.

Voldoende gratis (afgesloten) parkeergelegenheid , een gratis fiets-/motorstalling en een tennisbaan zijn aanwezig.
Tevens bestaat de mogelijkheid om fietsen of E-bikes te huren.

 

In het voorjaar, zomer en grote delen van het najaar is het terras een welkome aanvulling voor de gasten. Fleurig aangeklede tafeltjes met sfeervolle parasols en een mooi uitzicht nodigen u uit om onder het genot van een drankje plaats te nemen in het zonnetje. Voor de kinderen hebben is er een leuke speeltuin, waar ze zich eindeloos kunnen vermaken.

 

Verken het typisch Twentse coulisselandschap met de pittoreske dorpjes, eeuwenoude watermolens en karakteristieke boerderijen. U wandelt of fietst vanuit uw tijdelijke onderkomen zo de natuur in. Of u maakt gezellige uitstapjes naar omliggende steden als Hengelo en Enschede. Het nabijgelegen Ootmarsum is een plaatsje van contrasten, aangezien het enerzijds een kunstzinnige kant en anderzijds een authentiek boerenleven kent. Het oude vestingstadje heeft een heel eigen nostalgisch karakter, waarin plaats is voor vele kunstgalerieën, lifestyle-winkels en musea. En als u graag grenzen op wilt zoeken, ga dan oostwaarts en neem een kijkje bij een Duitse trekpleister als Bad Bentheim.

 

Wij ontvangen u graag in familiaire sfeer waardoor u zich meteen welkom voelt.

Aanbieding
Diverse arrangementen. Klik op onderstaande button voor meer informatie, beschikbaarheid en boeking.

 

 

Contact
Hotel & Restaurant Jachtlust
Weerselosestraat 306
7626 LJ HERTME

 

Telefoon: 074-2661665
Fax: 074-2668150
E-mail:
info@jachtlust.nl
Website:
www.jachtlust.nl

Volg Hotel & Restaurant Jachtlust ook op Facebook.


Sfeer impressie hotel.