HOTEL HET LANDHUIS

Hotel Het Landhuis is een gemoedelijk familiehotel gelegen aan de rand van Oldenzaal vlakbij het centrum en toch omgeven door het Twentse natuurschoon met haar bossen, weilanden en mooie parken. Een ideale accommodatie voor 50 plussers die rust, ontspanning en ook voldoende vermaak en vertier zoeken.

 

Het hotel is voorzien van 9 volledig opnieuw ingerichte luxe en comfortabele tweepersoonskamers, 8 standaard tweepersoonskamers en 12 één persoonskamers welke zijn verdeeld over drie verdiepingen en toegankelijk zijn met een zeer ruime lift. Nieuw is de gerenoveerde 3 persoonskamer die tot een vierpersoonskamer gemaakt kan worden voor als u (klein)kinderen bijvoorbeeld mee willen. Alle kamers hebben een eigen badkamer met toilet, tv, kluis en gratis WiFi. Op een aantal ruime tweepersoonskamers kan op aanvraag een extra bed worden geplaatst. Ook is op alle kamers een brand meldsysteem aanwezig. Tevens zijn voorzieningen aanwezig voor mindervaliden.
's Morgens wordt in het restaurant een uitgebreid ontbijtbuffet geserveerd waarbij kwaliteit voorop staat en volop keuzemogelijkheden zijn om de dag goed te beginnen.

Bij mooi weer kunt u lekker genieten en ontspannen in de tuin met gezellige zithoekjes, heerlijke bankjes en ruime fauteuils of op het terras. De lounge is een gezellige ontmoetingsplaats waar u kan bijpraten of een krantje lezen. 's Avonds kunt u in de bar een borreltje drinken en een partijtje biljarten. Tevens heeft u de mogelijkheid om als gast gebruik te maken van de Wellnesskelder waar u  heerlijk kunt ontspannen. De accommodatie is ook zeer geschikt voor groepen.

Er is gratis parkeergelegenheid aanwezig en tevens een fietsenstalling met oplaatpunt voor uw E-bike.

Oldenzaal is centraal gelegen in een uniek stukje Twentse natuur, waar een heel netwerk aan bijzondere wandel- en fietstochten te ontdekken is. Ook op het gebied van winkelen, uitgaan en cultuur heeft Oldenzaal volop te beiden. Sfeervolle en karakteristieke cafeetjes en restaurants maken Oldenzaal niet voor niets het Bourgondische hart van Twente.

 

De familie Oolderink nodigt u graag uit als gast om dit persoonlijk te ervaren.

 

Aanbieding
Diverse arrangementen. Klik op onderstaande button voor meer informatie, beschikbaarheid en boeking.

 

Contact
Hotel het Landhuis
Bentheimerstraat 118
7573 EC Oldenzaal

Telefoon 0541-512496

Email:
info@hotelhetlandhuis.nl
Website: www.hotelhetlandhuis.nl
Volg Hotel het Landhuis ook op Facebook.Sfeer impressie hotel.