HOTEL DE LANDMARKE


In het authentieke middeleeuwse plaatsje, met stadsrechten, Ootmarsum waar het lijkt alsof de tijd heeft stilgestaan vindt u het meest complete hotel ʿDe Landmarkeʾ.

De comfortabel ingerichte kamers van het hotel zijn voorzien van heerlijke -extra- lange bedden (210 cm merk Crown Bedding), heel goede leeslampjes bij het bed, een comfortabele badkamer (met haarföhn, zeepjes, douche gel), een bureau, een kaptafel, een comfortabel zitje, een kluisje, een flatscreen TV en gratis WiFi. Alle kamers zijn op de begane grond of per lift bereikbaar. Ook is een gastencomputer beschikbaar.

's Morgens wordt een uitgebreid ontbijt geserveerd. In het
restaurant kunt u heerlijk lunchen en dineren maar ook een lekkere verfrissing gebruiken.
Verder is er een gezellige lounge met bar en openhaard, een overdekte zwembad, een sauna, een solarium, een ruim zonneterras, een groot gazon met ligstoelen en zitjes en een eigen parkeerterrein.

En reist u met het openbaar vervoer, de bus stopt pal voor het hotel.

Er staan hotelfietsen voor u klaar en er zijn voldoende oplaadpunten voor elektrische fietsen. Juist omdat het hotel aan de rand van Ootmarsum ligt, maakt dit de ligging uniek: u bent met 1 stap in de natuur. Voor de wandelaars zijn er genoeg wandelroutes direct vanuit het hotel beschikbaar. Ook is het hotel dé perfecte uitvalsbasis voor de mooiste fiets- en wandeltochten. Het middeleeuwse stadje Ootmarsum ligt midden in de ʿTuin van Nederlandʾ, ingesloten door drie prachtige natuurgebieden die geheel verschillend zijn van karakter, te weten: het bosrijke Springendal, het Beuninger Achterveld met essen, houtwallen en prachtige boerderijen, en de Vasserheide met vennetjes, de oude grafheuvels en schitterende oude watermolens.

Ootmarsum is in de laatste jaren steeds meer een ontmoetingsplaats geworden voor kunstenaars zodat u kunt genieten van veel galerieën en musea welke op zondag zijn geopend!

De ligging en alles wat het hotel biedt, is uniek in de regio.
Een verblijf in Hotel de Landmarke is dan ook pure verwennerij, het is net als thuis komen.

Aanbieding
Diverse arrangementen. Klik op onderstaande button voor meer informatie, beschikbaarheid en boeking

 

 

Contact
Hotel de Landmarke
Rossumerstraat 5
7636 PK Ootmarsum

Telefoon: 0541-291208
E-mail:
info@landmarke.nl
Website:
www.landmarke.nl
Volg Hotel de Landmarke ook op Facebook en Twitter.


Sfeer impressie hotel.