HET WAPEN VAN DELDEN

Heerlijk overnachten, sfeervol dineren, genieten van kunst en cultuur en de prachtige omgeving van Twente. Dat kan tijdens een verblijf in hotel Het Wapen van Delden.

Hotel het Wapen van Delden beschikt over 47 comfortabele en sfeervolle hotelkamers die van alle gemakken zijn voorzien zoals: comfortabele bedden, eigen bad of douche met toilet, telefoon, gratis WiFi, Safe, TV met 32 zenders, radio, en koffie/thee faciliteiten. Negentien kamers bevinden zich op de begane grond.

Iedere dag wordt een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet geserveerd om de dag goed te beginnen! Een Engels ontbijtbuffet met een geweldige keuze aan verse producten. Door de week van 6.00–10.00 uur en in het weekend van 7.00–10.30 uur. En voor wie haast heeft, geen probleem! Een beker ‘coffee to go’ staat voor u klaar: cappucino, espresso of toch liever koffie creme!

In het aanwezige
restaurant overheerst een gezellige, ontspannen sfeer. U kunt ongedwongen en in alle rust genieten van een keuze van de à la carte of een gevarieerd dagmenu.


Verder zijn aanwezig een -overdekt en verwarmd- zwembad (ca. 29 graden), sauna, bowlingbaan en  voldoende gratis pakeer gelegenheid. Tevens is een fietsenstalling aanwezig met oplaadmogelijkheden voor E-bikes. Wanneer u wilt kunt u een fiets of E-bike huren.

Delden is een kleine historische stad met ruim 100 historische, monumentale gebouwen en monumenten in Hof van Twente. In het gezellige centrum van Delden zijn veel authentieke, zelfstandige winkels en speciaalzaken gevestigd. Delden wordt bijna helemaal omgeven door het mooie landgoed Twickel. In en rond het middeleeuwse stadje is veel natuur in de vorm van bos, heide en fraaie typisch Twentse landerijen. U vindt hier de rust en ruimte om heerlijk te wandelen en te fietsen. Door de centrale ligging is Stad Delden een ideale uitvalsbasis voor mooie wandel- en fietstochten.

Delden is dus zeker een verblijf waard.
De familie Poppe en medewerkers heten u daarom van harte welkom en zullen er alles aan doen om uw verblijf zo goed mogelijk naar wens te maken.
Hotel het Wapen van Delden, al 100 jaar een begrip in Twente!

Aanbieding
Diverse arrangementen. Klik op onderstaande button voor meer informatie, beschikbaarheid en boeking.


Contact
Hotel het Wapen van Delden
Langestraat 242
7491 AN Delden

Telefoon: 074-3761355
Fax: 074-3761325
E-mail:
info@hotelrestaurant.nl
Website:
www.hoteldelden.nl
Volg Hotel het Wapen van Delden ook op Facebook.


Sfeer impressie Hotel en omgeving.