RESTAURANT HOF VAN TWENTE

Het kleinschalige en comfortabele 3 sterren familiehotel/restaurant ligt in de “Hof van Twente”, een schitterend en zeer gevarieerd gebied in Zuid-West Twente.


Restaurant Hof van Twente beschikt over 2 sfeervolle serres waar u overdag kunt genieten van de lunch en ’s avonds van een verrassend diner. U kunt een keuze maken uit de á la Carte kaart, maar ook het dagmenu of een verrassingsmenu behoren tot de mogelijkheden. Chef-kok Bastiaan Pierik bereidt voor u de lekkerste gerechten. Van eenvoudig en snel tot compleet en verrassend anders. Bij de bereiding wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van verse streek- en seizoen producten. Ervaar het zelf en kom genieten in het sfeervolle restaurant, hartje Hengevelde.

Natuurlijk bent u ook welkom voor een kop koffie/thee met iets lekkers of een andere verfrissing. Met mooi weer kunt u een hapje en een drankje op het gezellige terras nuttigen. Vanaf 08:00 uur staan de deuren voor u open.

 

Ook lekker eten en drinken in combinatie met een leuk dag-arrangement is mogelijk, bijvoorbeeld voor een familiefeestje of met een groep vrienden. Wanneer u speciale wensen heeft bespreken wij graag met u een passende oplossing en/of invulling.

De aanwezige dertig
hotelkamers zijn voorzien van comfortabele bedden, een badkamer met douche en toilet en goede faciliteiten zoals een flat screen led TV en gratis Wifi. Of verwen uzelf door een nacht te logeren in een comfortkamer voorzien van een whirlpool. 's Morgens staat u heerlijk uitgerust op, klaar om te genieten van een uitgebreid ontbijt.
Ook uw huisdier is van harte welkom. Speciaal voor dierenliefhebbers beschikt het hotel over 2 kamers waar ook uw hond zich thuis voelt. Deze keurige kamers bevinden zich op de begane grond. 

Het
hotel/restaurant heeft een vermelding in de Gault Millau en de Michelingids voor een goede prijs/kwaliteit verhouding. Gastvrijheid, persoonlijke aandacht en comfortabel overnachten voor een betaalbare prijs. Ervaar het zelf.

Familie Pierik & medewerkers heten u van harte welkom.


Aanbieding
Diverse arrangementen. Klik op onderstaande button voor meer informatie, beschikbaarheid en boeking.


Contact

Hotel Restaurant Hof van Twente
Goorsestraat 25
7496 AB Hengevelde


Telefoon: 0547-333000
E-mail:
info@hotelhofvantwente.nl
Website:
www.hotelhofvantwente.nl
Volg Hotel Restaurant Hof van Twente ook op Facebook en Twitter.