BOERHOES DALFSEN

Genieten op een gezellig boerenerf tussen Dalfsen en Zwolle aan de rivier de Overijsselse Vecht, met een schitterend afwisselend landschap, met boerderijdieren, het prachtige Vechtdal en gastvrije bewoners.
Met
Bedde & Bruggien, de mooie en ruime boerencamping en de kleinschalige theetuin is er voor elk wat wils.

De gezellige mooie en ruime boerencamping is echt landelijk gelegen met fruitbomen, kleinfruit en moestuin. Enkele plaatsen hebben een afscheiding van fruitstruiken. Komt u in de juiste tijd van het jaar, dan hangen de verschillende bessensoorten en frambozen voor u klaar. Op het grote middenterrein vindt u een picknicktafel en fruitbomen voor een appeltje voor de dorst of een beetje schaduw op de warme dagen. Natuurlijk kunt op het erf ook digitaal de wijde wereld in.

De toiletvoorzieningen zijn goed verzorgd en er is een stortplaats voor het chemisch toilet aanwezig. Wilt u een wasje draaien, dan kan dat tegen een kleine vergoeding: er is een wasmachine aanwezig. Het gebruik van elektra
en warm water (voor douche en afwas) is bij de prijs inbegrepen. Dat betekent douchen zonder zorgen over muntjes...

En eet gerust een hapje mee uit de moestuin, die speciaal voor de gasten is aangelegd. Groente van het seizoen en gewassen uit de 'koude' kas. U mag het zelf oogsten in de moestuin. Sla, boontjes in allerlei soorten en maten, nieuwe aardappels… En bent u gek van tuinieren, in de groentetuin is altijd wat te doen...

Fietsen, wandelen, vissen, zwemmen, bootje varen een dagje uit, gezellig picknicken of gewoon lekker luieren: u vindt op en rondom Boerhoes en in het omringende Vechtdal Overijssel mogelijkheden te over om te genieten. Is het een dagje wat minder weer dan is Zwolle, met haar oude binnenstad, de mooie musea en gezellige winkelhart zeker een bezoekje waard.
Uitgebreide informatie over de fraaie en gevarieerde omgeving, wandeltochten, fietsroutes, evenementen en meer liggen voor u klaar.

Kom en geniet!

Aanbieding
Klik op onderstaande button voor de actuele
tarieven en meer informatie.


Contact
Boerhoes
Antje Kingma en Thomas Zwiers
Koepelallee 8
7722 KT Dalfsen

Telefoon: 0529-401878
E-mail:
info@boerhoes.nl
Website:
www.boerhoes.nl
Volg Boerhoes Dalfsen ook op
Facebook en Twitter.


Sfeer impressie camping