ERFGOED BOSSEM


Ver weg van massatoerisme vind u een kleinschalige logeeraccommodatie op een eeuwenoud boerenerf; Erfgoed Bossem in het Twentse Lattrop (6 km van Ootmarsum).
Om onze gasten het landleven en de natuur optimaal te laten beleven is gekozen voor originele verblijfsmogelijkheden met een duurzaam karakter.
Daarnaast wordt er gewerkt aan de opbouw van een kudde zeldzame Brandrode Runderen, die zorgt voor een levendig landschap en voor een (h)eerlijk stukje vlees op het bord. Verblijven op Erfgoed Bossem kan op verschillende manieren. In knusse 
boerderijkamers of luxe KoeStersuites maar ook dichterbij de natuur met een avontuurlijk tintje.

Kies bijvoorbeeld voor één van de volledig en sfeervol ingerichte safari lodgetenten op het terrein, vlakbij de Brandrode Runderen en een meanderende beek met natuurvriendelijke oevers vol flora en fauna.
Wakker worden van de fluitende vogeltjes, tent opendoen en dan met blote voeten door het gras struinen. Of in een volle tobbe met schuim stappen. Of toch eerst een warm croissantje op de veranda. De lodgetenten op het terrein zijn van alle gemakken voorzien zoals comfortabele boxsprings, houten badtobbe, toilet, een compleet ingerichte kitchenette met koelkast en diepvrieslade, tweepits fornuis, waterkoker, Senseo koffiezetapparaat, servies, bestek, een zithoek met kacheltje en buitenmeubilair op de privéveranda.

 

De romantische 2-persoons Twin lodgetent is voorzien van een sfeervol hemelbed, houten badtobbe en toilet, compleet ingerichte kitchenette, zithoekje en ligbedden op de privéveranda.

 

Samen dromen, samen slapen en samen hemels ontwaken doet u in de comfortabel en compleet ingerichte sterrenkubussen en op het kleine kampeerterrein, in de luwte van de boerderij heeft u met een eigen caravan, tent of camper een heerlijke en unieke uitvalsbasis in het groen.  


Verder aanwezig zijn nieuw sanitair met vloerverwarming, wandelpad over het eigen land, een overdekte fietsenstalling met oplaadpunt voor elektrische fietsen en is gratis WiFi.

De sfeervolle ‘deel’ in de oorspronkelijke boerderij met terras is een mooie gelegenheid om een drankje te nemen, een boek te lenen, toeristische informatie op te halen of lekker bij de haard te zitten

 

Wij laten onze gasten graag proeven, ruiken, horen, zien en voelen hoe heerlijk het landleven is en heten u graag welkom.

 

Het Bossem-team

Dennis & Annette Rerink – van Gaalen


Aanbieding
Diverse arrangementen. Klik op onderstaande button voor meer informatie, beschikbaarheid en boeking.


Contact
Erfgoed Bossem
Familie Rerink
Dorpsstraat 7
7635 NA Lattrop-Breklenkamp (NL)

Telefoon: 0541 - 22 13 92
Fax: 0541-22 19 46
E-mail:
info@bossem.nl
Website:
www.bossem.nl
Volg Erfgoed Bossem ook op Facebook en Twitter.


Sfeer impressie camping en B&B.