PARK CAMPING MOOI DELDEN

In Hof van Twente, aan het Twentekanaal in Delden, ligt de kleinschalige Park Camping Mooi Delden.

De parkachtig opgezette camping biedt ruime plekken welke speels ten opzicht van elkaar zijn gelegen. Een aantal velden heeft gecentreerd, speeltoestellen. Het -schone- sanitair is goed bereikbaar vanuit elke plek. Het sanitair gebouw is voorzien van vloerverwarming en beschikt over comfortabele ruimtes, een fraaie baby- en peuterruimte, een familiedouche en een aanbouw voor minder validen.
Met een knipoog naar duurzaamheid, wordt de verwarming van gebouw en water ondersteunt met zonnecollectoren.

Op het sanitairgebouw staat de mast voor de WiFi; deze heeft een prima bereik waarvan u gratis gebruik van kunt maken.

Wilt u ’s morgens ontbijten met lekkere verse broodjes? Dat kan bij Bakkerij ter Avest: de lekkerste warme bakker van Delden. De bestellijst hiervoor is verkrijgbaar bij de receptie. Tussen 8.00 en 9.00 worden de broodjes bij u op de plek bezorgd.

De camping beschikt over een restaurant/kantine/snackbar met terras. Ook zijn er een midgetgolfbaan en een tafeltennis tafel op het terras, gezinsvermaak voor iedereen.

Zeker noemenswaardig is het direct naast de camping gelegen zwembad De Mors, met sportbassin, speelse kinderbaden en een mooie zonneweide (toegang is gratis voor de gasten!). En op 2 minuten loopafstand heeft het Aparthotel een 9-holes golfbaan aangelegd en wellness faciliteiten. Achter de camping loopt het Twentekanaal, dit even voor de visliefhebbers..

En natuurlijk komen fietsers, wandelaars en cultuursnuivers niets te kort. De omgeving biedt veel wandel-/fietsroutes door mooie landschappen en ook veel historische bezienswaardigheden.

Dus zoekt u een rustige maar toch ook gezellige camping met ruime plaatsen in een mooie omgeving? Kom dan naar Park Camping Mooi Delden.


Aanbieding
Klik op onderstaande button voor de actuele
arrangementen.


Contact
Park Camping Mooi Delden
De Mors 6
7491 DZ Delden

Telefoon: 074-4761922
E-mail:
info@mooidelden.nl
Website: www.mooidelden.nl
Volg Park Camping Mooi Delden ook op
Facebook.


Sfeer impressie Camping.