ERVE PUNTE

Een heldere sterrenhemel, een uitzicht over velden en bossen, verscholen in de natuur, ver weg van drukte, in een ongedwongen sfeer. Dat is uniek verblijven bij Erve Punte, een typische Twents Saksische boerderij uit het begin van de vorige eeuw, verscholen midden in de Twentse natuur, tussen Oldenzaal, Enschede en Losser.

Hier kunt u -kleinschalig- kamperen in een tentje, caravan of camper met uitzicht over velden of juist onder de bomen. Ook kunt u kiezen voor een verblijf in een knusse trekkershut of heerlijk relaxen in een
boerderijkamer.

De camping beschikt over ruime kampeerplekken verdeeld over twee veldjes met elk zijn eigen charme en 2 vintage huurcaravans, voor elk wat wils dus. Er zijn zowel schaduwrijke, beschutte als zonnige en vrije uitkijk plekken. Er wordt samen met u een plekje uitgezocht waarna u zich lekker rustig kunt settelen.

Er zijn goede sanitaire voorzieningen, wasbakken en overdekte afwasplekken aanwezig. Tevens is er gratis Wifi beschikbaar (op centrale plek, op het oude erf en bij de blokhut) en is er een overdekte fietsenstalling. Voor de -klein- kinderen zijn er zijn diverse speelfaciliteiten.

Omdat er niks fijner is dan een ontbijt voor de tent, caravan of camper in de ochtendzon met verse broodjes is er in de weekend en het hoogseizoen een broodjesservice.

Maak eens fietstocht of een wandeling, direct vanaf de camping. Tijdens een boswandeling in de avondschemer of vroege ochtend kunt u regelmatig reeën en andere bosdieren tegenkomen. ‘s Avonds als een kampvuurtje brand kunt u heerlijk wegdromen en uitkijken over velden en bossen.

En wilt u lekker een dagje winkelen, cultuur opsnuiven of uit eten gaan, dan zijn de omliggende steden Enschede, Oldenzaal en Bad Bentheim een echte aanrader.

Even tot rust komen in het Twentse koffie- & theehuis of in de theetuin en samen genieten van al het heerlijks wat Twente te bieden heeft. Genieten van een kopje vers gezette koffie of thee met lekkere zelfgemaakte gerechtjes, bereid met veelal streekeigen producten. En bij mooi weer lekker buiten zitten en genieten van het overweldigende uitzicht. Goa zit'n en nem de tied, zoals ze in Twente zeggen.

Ja, Erve Punte is een camping zonder strak afgebakende plekken of een bord vol met huisregels. Het is een idyllische plek, klein en gemoedelijk, met een verhaal en oog voor elkaar en de natuur.

Daarom graag van harte welkom in de ʽSchatkamer van Twenteʼ!

Aanbieding
Klik op onderstaande button voor de actuele
arrangementen.


Contact
Erve Punte
Oldenzaalsestraat 135 A
7581 PZ Losser

Telefoon: 06-10399563
E-mail:
info@ervepunte.nl
Website:
www.ervepunte.nl
Volg Erve Punte ook op
Facebook en Instagram.


Sfeer impressie camping en omgeving.