FAMILIEPARK DE VECHTVALLEI

Midden in de natuur, tussen Hardenberg en Ommen aan de rand van de Vecht, in het bosrijke gebied van "de Oldemeijer" ligt het gezellige, knusse en mooie vakantiepark De Vechtvallei.

De camping beschikt over diverse, goed verzorgde kampeervelden welke zijn omgeven door groen en ruim van opzet. Daarnaast zijn alle plaatsen van elkaar afgescheiden door lage heggen voor optimale privacy. Elk veld heeft een eigen, centraal gelegen, speeltuin voor de -klein- kinderen. Zo houdt u vanaf uw standplaats altijd een oogje in het zeil!
Ook beschikt camping over enkele extra ruime, zonnige comfortplekken welke zijn voorzien van eigen watervoorziening. Deze plekken liggen niet op de kampeervelden met speeltuin maar aan straten met lage begroeiing. Tevens staan op de camping een aantal
verhuur accommodaties.

Natuurlijk is het sanitairgebouw voor iedere gast op steenworp afstand gelegen. Er zijn ruime douches en wascabines. Daarnaast zijn er speciale kindertoiletten en faciliteiten voor mindervaliden. Ook vindt u er voorzieningen als vaat-, textiel- en groentewasplaatsen en is er een wasserette met 2 wasmachines en een droger.

Alle standplaatsen zijn voorzien van elektriciteit (16 ampère) en draadloos internet (tegen extra betaling).

De Vechtvallei biedt voor elk wat wils! Het overdekte zwembad is het hele jaar verwarmd en kan met mooi weer opengezet worden. Er zijn ruime, grote sportvelden, tafeltennis, volleybalnet en trampolines. Allemaal gratis en binnen handbereik. Een visvijver op de camping is voor de rustzoeker een heerlijke plaats om te vertoeven.

Aan de rand van het park ligt boswachterij "de Oldemeijer" en middenin het bos de speelvijver met zandstrand en op 400 meter is de Vecht. Het omringende coulisselandschap van het Vechtdal heeft prachtige wandel- en fietsroutes. En voor de liefhebbers, het Pieterpad is vlakbij.

Bij de horeca kunt u terecht voor een heerlijke maaltijd, een snack, ijsje of drankje. Ook zijn daar 2 kleine bowlingbanen.

Kortom, vakantiepark De Vechtvallei is een goede uitvalsbasis voor een heerlijke vakantie voor jong en oud. Ja, iedereen blij op De Vechtvallei!


Aanbieding
Klik op onderstaande button voor de diverse
arrangementen.


Contact
Familiepark De Vechtvallei
Rheezerweg 76
7795 DA Diffelen

Telefoon: 0523-251800
E-mail:
 info@devechtvallei.nl
Website:
 https://de-vechtvallei.nl
Volg Familiepark De Vechtvallei ook op Facebook.


Klik op onderstaande afbeelding voor een virtuele tour.