CAMPING DE HEIDEBLOEM

Midden in Salland, net buiten het dorpje Haarle vlakbij Hellendoorn, ligt De Heidebloem. Een kleine gemoedelijke camping met comfort plaatsen, geflankeerd door de prachtige natuur van Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug.

De camping beschikt over ruime kampeerplaatsen (met of zonder privé sanitair) waar u in alle rust geniet van het landelijke leven. Alle kampeerplaatsen zijn voorzien van een watertappunt, riolering, elektra en CAI aansluiting. Daarnaast is gratis WiFi beschikbaar en er is een afstortplaats voor campers. Voor de verhuur is er een compleet ingerichte pipowagen.

Het ruime, schone en goed verzorgde toiletgebouw is voorzien van vloerverwarming. Hier vindt u de toiletten, douches en wascabines (geen douchemuntjes nodig). Aan de buitenzijde van het gebouw zijn afwas-/spoelbakken met warm en koud water.

Verder zijn er op de camping een speelvoorzieningen voor -klein- kinderen, een midgetgolf- en Jeu de Boules baan en de mogelijkheid om
uw fiets te stallen (overdekt) of een fiets te huren. Ook is er een kleine dierenweide met kleine boerderijdieren als geitjes, kippen, eenden en een konijn.

Bij de receptie vindt u onder andere: wandel-/fietsroutes en folders met informatie over activiteiten in de omgeving. Ook kunt u hier boerderij ijs in diverse smaken krijgen en in het weekend versgebakken broodjes. Voor wanneer u graag uw was wilt doen is hier een wasmachine, een droger en een strijkplank. De aanwezige diepvriezer kunt u gebruiken voor het invriezen van koelelementen.

Camping de Heidebloem ligt op slechts een steenworp afstand van Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug. In dit uitgebreide natuurgebied, met prachtige vergezichten vanaf de Holterberg, kunt u al wandelend of fietsend heerlijk ontspannen. Of inspannen. Ligt eraan hoe hard u loopt of fietst! En kijk uit naar de Schotse Hooglanders die daar nog onbekommerd grazen.

De nabij gelegen Hanzesteden Deventer en Zwolle zijn voor de cultuurproevers ook zeker een bezoek waard. Dwaal door de oude straatjes met vele historische gebouwen, geniet van de pleintjes met terrassen en waan u weer in de middeleeuwen. Hellendoorn, met haar bakkerij- en ijsmuseum en het nabijgelegen Avonturenpark zijn een leuke dagbesteding en bovendien makkelijk bereikbaar per fiets.

Vakantie, een weekje er tussen uit of een lekker lang weekend vrij. Even weg van de drukte en de hectiek van alle dag en tijd voor rust en ontspanning. Kom dan zorgeloos genieten op Camping de Heidebloem in Overijssel!

Aanbieding
Klik op onderstaande button voor de diverse
arrangementen.


Contact
De Heidebloem Recreatie
André en Judith Langkamp
Oude Deventerweg 8a
7448 RL Haarle

Telefoon: 0572-321509

E-mail:
info@deheidebloemrecreatie.nl
Website: www.deheidebloemrecreatie.nl
Volg Camping de Heidebloem ook op
Facebook.


Sfeer impressie camping en omgeving.