RECREATIE CENTRUM TWENTE

Vlakbij het prachtige natuurgebied het ‘Buursezand’ en het recreatiegebied ‘het Rutbeek’ tussen Enschede en Haaksbergen vindt u Recreatie Centrum Twente.

Recreatie Centrum Twente is een gezellige familiecamping met veel faciliteiten en horeca voorzieningen voor een prettige vakantie. Het sanitairgebouw is voorzien van een wasserette (euromunten), baby- en mindervalidewasruimte, een stortplaats voor chemisch toilet en de mogelijkheid om af te wassen. Het gebruik van de douches is gratis.

Er is een mooi buitenbad met glijbaan en een apart kinderbad voor de allerkleinsten. De aanwezige speeltuin is geschikt voor meerdere leeftijden. In het hoogseizoen zijn er vrijwilligers om de kleine en grote campinggasten te vermaken met tal van sport- en spelactiviteiten. Ook kunnen gasten kunnen gebruik maken van de tennisbaan met multiplay, voet- en volleybalveld.

In de gezellige kantine/bar het ‘Wissinkshoes’ kunt u terecht voor lekkere
broodjes of gerechten. Tevens kunt u hier of op het terras genieten van een kopje koffie of een lekker glaasje wijn. En heeft u iets te vieren? De kantine is ook geschikt voor het houden van feestjes aangevuld met bijvoorbeeld een barbecue, warm- en/of koudbuffet.
‘Het Wissinkshoes’ is in het hoogseizoen geopend van 12.00 uur – 00.00 uur en in het voor- en naseizoen is de accommodatie beperkt geopend.
In de bar met zaal worden regelmatig gezellige activiteiten georganiseerd waar u aan deel kunt nemen. Denk hierbij aan thema- en bingo-avonden, tapasmiddag of andere seizoensgebonden activiteiten.
Naast het ‘Wissinkshoes’ is er een snackcorner met cafetaria.

In het natuurgebied het ‘Buursezand’ kunt u heerlijk wandelen en fietsen zelfs richting Duitse grens en in recreatiegebied ‘het Rutbeek’ kunt u vissen, zwemmen, surfen, waterskiën en skiën.

U ziet, Recreatie Centrum Twente en omgeving hebben volop te bieden voor jong en oud.
Daarom, welkom bij Recreatie Centrum Twente!

Aanbieding
Klik op onderstaande button voor de actuele tarieven en eventuele arrangementen (scrollen naar beneden of op tarieven klikken).


Contact
Recreatie Centrum Twente
Oude Deldenerweg 1
7546 PP Enschede

Telefoon:  053-4281355
E-mail: :
info@camping-twente.nl
Website: 
www.camping-twente.nl
Volg Recreatie Centrum Twente ook op
Facebook.


Sfeer impressie Recreatie Centrum.