LANDRIJK DE REESPRONG

Wilt u het échte boerenleven ervaren in de Twentse natuur; daarvoor moet u bij Landrijk De Reesprong zijn. ‘s Ochtends wakker worden
zonder het geluid van voorbijrazende auto's in uw camper, in één van de luxe safaritenten of in een lodge.

Bij Landrijk De Reesprong zijn het de dieren die u wakker maken! De haan geeft ’s morgens  het startsein voor de dag waarna u zelf bepaald hoe uw dag er verder uit ziet. Geniet voor de camper, op het terras voor de lodge of safaritent van de rust en het weidse uitzicht terwijl de -klein- kinderen zich uitleven op de boerderij. Over de weilanden kijkt u kilometers weg. Een geweldige ervaring van het buitenleven.

De safaritenten en lodge zijn van alle gemakken voorzien. Luxe die u bij kamperen niet direct verwacht. Denk aan een ruime douche en een vaatwasser. De nieuwste lodge heeft zelfs een oven in de keuken. Twee slaapkamers met boxspingbedden en een ruime zolder met nog eens twee bedden.

Omdat de tenten naast elkaar staan zijn de safaritenten ook geschikt voor kleine groepen tot twaalf personen.

Bij het boerenleven hoort natuurlijk een stevig ontbijt en een smaakvolle avondmaaltijd want van het buitenleven krijgt u trek. De dag na aankomst begint u al met zelf geraapte eieren en verse melk van eigen koeien. En nog lekkerder is het wanneer het eten al is voorbereid en u zelf niet meer het dorp in hoeft voor de boodschappen. Bijvoorbeeld een lekkere groentesoep die u uit de grote ketel boven het kampvuur kunt scheppen. Of pannenkoeken bakken boven het vuur, heerlijk in de buitenlucht. Of een barbecue met streekproducten. En heeft u andere ideeën? Geef het gerust en het wordt voor u verzorgd.

Ja, wilt u het échte boerenleven ervaren? Herald, Bonita, Jurian en Lieke ter Heegde verwelkomen u graag als gast.Aanbieding
Klik op onderstaande button voor meer informatie over de beschikbaarheid, tarieven en eventuele
aanbiedingen/arrangementen. Ook kunt u contact opnemen via onderstaande contactgegevens.


Contact
Landrijk De Reesprong
Alsteedseweg 10 B
7481 RV Buurse

Telefoon: 053-5728547 / 06-23562633
E-mail:
info@landrijkdereesprong.nl
Website:
www.landrijkdereesprong.nl
Volg Landrijk De Reesprong ook op
Facebook, Twitter en Instagram.