CAMPING & JACHTHAVEN TERRA NAUTIC

Tot rust komen aan de Overijsselse Vecht doet u op Camping & Jachthaven Terra Nautic, aan de Oever van de Overijsselse Vecht, op zo’n vier kilometer van Zwolle.

Kamperen met de tent was nog nooit zo leuk! Bij Terra Nautic mag u namelijk zelf uw plekje in de boomgaard uitzoeken. De plaatsen zijn ruim en netjes onderhouden Dat is nog eens puur genieten!

Wanneer u een camper of caravan heeft wilt u genieten van vrijheid, die vrijheid wilt u ook graag op de camping ervaren. Daarom biedt Terra Nautic u extra ruime plekken in een natuurlijke omgeving.

De vrijheid van een bootvakantie, gecombineerd met een echte campingsfeer. Dat vindt u alleen bij Terra Nautic. Hier profiteert u van alle voordelen die campinggasten ook hebben. De aanwezige jachthaven (direct aan de Vecht)) beschikt over een boothelling, een plek om de trailer te parkeren en ligplaatsen met een lengte van maar liefst veertien meter.

Het eigentijds en netjes onderhouden sanitair wordt dagelijks meermalen grondig schoongemaakt. Daarnaast kunt u gebruik maken van draadloos internet en een verzorgde receptie. Terrra Nautic is zeer goed bereikbaar met de fiets, boot of het openbaar vervoer en u kunt uw auto veilig parkeren.

Ja, verblijven bij Terra Nautic wordt nog leuker want u geniet van een schitterende omgeving en diverse faciliteiten; van een jeu de boules baan en een speeltuin voor de -klein- kinderen tot visvijvers en bootverhuur. Daarnaast bent u met de ligging aan de Vecht verzekerd van voldoende zwemgelegenheid.

In de omgeving van Zwolle kunt u eindeloos wandelen en fietsen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een leuke fietsroute via de Vecht richting de binnenstad met als afsluiter de Zwolse bossen? Ook de bestaande fietsroutes ‘Rondje Zwolle’ en ‘Op en rond de IJssel’ zijn de moeite waard.
En vanaf het water ervaart u Zwolle op een heel andere manier. Stap in de boot en vaar via de Overijsselse Vecht naar de Zwolse binnenstad. Terwijl u door de fraaie stadgrachten vaart kunt u de historische binnenstad rustig op u in laten werken.
Bovendien vormt de camping hét vertrekpunt voor een tour door de IJssel-Vechtstreek!

Informatie over de vele mogelijkheden is natuurlijk beschikbaar.

Terra Nautic is hét toevluchtsoord voor jong en oud.

Aanbieding
Klik op onderstaande button voor de actuele tarieven en eventuele
arrangementen.


Contact
Camping & Jachthaven Terra Nautic 
Vechtdijk 1
8035 PA Zwolle

Telefoon: 0529-427171
E-mail:
info@terranautic.nl
Website:
https://terranautic.nl
Volg Camping & Jachthaven Terra Nautic ook op
Facebook.


Sfeer impressie camping en jachthaven.