CAMPERPLAATS DE BOSKAMER

In het groene en bosrijke buitengebied van Reutum, vlakbij  het pittoreske en historische Ootmarsum, vind u Camperplaats de Boskamer, een
vakantiewoning en studio.

Bij aankomst op de camperplaats kunt u zelf een staanplaats uitzoeken. U hoeft zich niet direct te melden want de eigenaar komt vanzelf bij u langs voor de betaling van het stageld. De ruime plekken hebben hun eigen stroomaansluiting. In het (rookvrije) sanitairgebouw zijn de douches, toiletten (mét toiletpapier), een wascabine, een afwasplek en wasmachine. Aan de zijkant leegt u uw cassettetoilet en is een loospunt voor grijswater.

Aan de andere kant van het sanitair ligt een dikke omgezaagde boom met vier inkepingen die dienstdoet als fietsenstalling-met-oplaadpunt voor uw e-bike. Ook is gratis WiFi beschikbaar en is op het terrein camerabewaking aanwezig voor veiligheid en toezicht. In het midden van de camperplaats is een gezellige picknickplaats met een waterput. En wanneer alles in bloei staat mogen de camperaars een bosje plukken voor op de campertafel.

Vers brood haalt u bij de bakker in Reutum. Met de fiets of lopend (een wandeling van 20 minuten heen en 20 minuten terug door het bos. Voor
de andere boodschappen gaat u naar  Ootmarsum, een plaats die zeker een of meerdere bezoekjes waard is, of net over de grens, in Nordhorn.

De camperplaats ligt aan de weg van Ootmarsum naar Reutum, op steenworp afstand van de grens met Duitsland. Een plek waar u de hele dag vogels hoort fluiten en met wat geluk ’s morgens voor dag en dauw hertjes ziet langskomen.
Natuurgebied het Springendal bevindt zich op fietsafstand met mooie fiets- en wandelroutes. De tuin van Nederland’ luidt de bijnaam van dit stukje Twente bij Ootmarsum met schilderachtige kwelvijvers, watervalletjes en smalle beekjes midden in het bos.
En een aan het pittoreske kunststadje Ootmarsum met zijn vele galerijen en museums, de vele eetgelegenheden en winkels mag u zeker overslaan.
Ook een bezoekje over de grens loont.

Simone & Jeroen heten u van harte welkom, want verblijven op Camperplaats de Boskamer is natuurlijk genieten in een bosrijke omgeving met alle voorzieningen en veel mogelijkheden.Aanbieding
Klik op onderstaande button voor de
tarieven en aanvullende informatie.

 

Contact
Camperplaats de Boskamer
Ootmarsumseweg 388
7667 PC Reutum


Telefoon: 06-11788585
E-mail:
info@camperplaatsdeboskamer.nl
Website:
www.camperplaatsdeboskamer.nl
Volg Camperplaats de Boskamer ook op
Twitter.


Sfeer impressie camperplaats.