CAMPERPLAATS/CAMPING ZWOLSEDIJK

Midden in het mooie buitengebied tussen Hasselt en Zwolle, tegenover het Zwarte Water en de mondig van de Overijsselse Vecht vindt u Camperplaats/Camping Zwolsedijk.

De eenvoudige nieuwe faciliteit is zeer geschikt voor de zelfvoorzienende camperaar en kampeerder die van rust houdt. Ruime plaatsen, h
eerlijk midden in het gras, met prachtige bloemen. Er is plaats genoeg en u kunt er uw cassettetoilet legen, vuilwatertank legen, vers water tappen en elektriciteit gebruiken.

Op de camperplaats/camping geniet u van de rust, de ruimte, het groen, 
prachtige vergezichten maar ook van de mogelijkheden van een stad in de buurt. Het centrum van de  Hanzestad Zwolle ligt op 7 km afstand en het centrum van Hasselt op 5 km.

Naast rust kunt u hier ook lekker actief bezig zijn. Het Zwartewater en de Overijsselse Vecht zijn ideaal om te suppen (inlaten kan in overleg) of te vissen. Heerlijk wandelen en fietsen is mogelijk in alle windrichtingen. De plaats ligt aan de fiets knooppuntenroute middenin het nationaal landschap IJsseldelta.

En wilt u een dagje naar de stad. Het historische Zwolle met de vele bezienswaardigheden en bijzondere plekjes is zeker een bezoek waard.

Ook verder in de regio is van alles te beleven. Informeer rustig naar de mogelijkheden. De
camperplaats/camping is daarom geschikt voor zowel een kort als langer verblijf.

Stefanie en Barry en heten u graag van harte welkom!

Aanbieding.
Klik op onderstaande button voor de actuele tarieven en eventuele
arrangementen.


Contact
Camperplaats/Camping Zwolsedijk

Barry en Stefanie van den Berg
Zwolsedijk 18a
8061 RD Hasselt (ov)

Telefoon: 06-24627515
E-mail:
info@zwolsedijk.nl
Website:
www.zwolsedijk.nl
Volg
Camperplaats/Camping Zwolsedijk ook op Facebook.


Sfeer impressie camperplaats/camping.