CAMPING EN CHALETPARK DE KLIMBERG

Een prachtige rivier. Uitgestrekte bossen, fluitende vogels en de geur van verse dennennaalden... Welkom in het Overijsselse Vechtdal op de gezellige familiecamping, De Klimberg!

Camping De Klimberg bied ruime standaard kampeerplaatsen en comfort kampeerplaatsen eventueel met eigen sanitair. De kampeerplaatsen liggen heerlijk beschut tussen de bomen, op gezellige grasvelden of tussen mooi aangelegde singels. Op bijna elk kampeerveldje staan speeltoestellen, zodat u vanuit uw stoel de spelende -klein- kinderen in de gaten kunt houden. Stroomvoorziening en gratis WiFi is beschikbaar.

En wilt u het echte kampeergevoel beleven maar u heeft geen eigen tent, vouwwagen, caravan of camper? Geen probleem! De Klimberg biedt verschillende
verhuur accommodaties om te genieten van een welverdiende vakantie.

Bijna alle sanitairgebouwen op de camping worden verwarmd middels vloerverwarming en zijn modern ingericht met een babyrooms,
familiedouches, wastafels, wascabines en vaatwasplaatsen. Een mindervalidenruimte is beschikbaar in het sanitairgebouw bij veldje Spreeuw en Lepelaar. Wasmachines en drogers zijn aanwezig in de wasserette.

De vele op de camping aanwezige
faciliteiten maken uw vakantie compleet.

De omgeving van De Klimberg behoort tot de mooiste gebieden van Nederland.
Uitgestrekte bossen, afgewisseld met natuurvijvers, zandverstuivingen en natuurlijk de prachtige rivier de Vecht, waaraan het gebied haar naam ontleent. Wandelschoenen zijn dus eigenlijk verplichte kost! En wat te denken van een ontspannen fietstocht langs de vele landerijen, buurtschappen en gezellige dorpjes?

Zoals u ziet, biedt de omgeving van De Klimberg u de prachtige natuur van het Vechtdal, uitgestrekte staatsbossen en gezellige plaatsen. Een ideale omgeving dus voor een wandeling, fietstocht of lekker actief bezig zijn. 

Aanbieding
Klik op onderstaande button voor de actuele
arrangementen.


Contact
Camping en Chaletpark De Klimberg
Ommerweg 27
7797 RD Rheezerveen-Hardenberg

Telefoon: 0523-261955
E-mail:
camping@deklimberg.nl
Website:
www.deklimberg.nl
Volg Camping en Chaletpark De Klimberg ook op
Facebook, Twitter en Instagram.


Sfeer impressie camping/chaletpark.