CAMPING DE KRAAI

Aan de rand van Geesteren bevindt zich de camping van de familie Kraaijvanger. In de omgeving is de familie beter bekend onder de naam “De Kraai”. Een toepasselijke naam voor de camping was dan ook gauw gevonden!

Het motto van de eigenaren is “niks hoeft, veel mag” en dat is dan ook al gauw duidelijk als u welkom wordt geheten door de gastvrije en vrolijke eigenaren met wie u samen een plekje zoekt naar uw wensen.

Er zijn 25 plaatsen voor caravans/campers of tenten allemaal met
10 ampère stroomvoorziening en gratis onbeperkt snel en stabiel internet (WiFi).

Het hagelnieuwe moderne sanitairgebouw met vloerverwarming bestaat uit 3 ruime douches, 4 toiletten waarvan 1 mindervalidentoilet, afwasgelegenheden, wasmachine en droger.

Uw fiets kan binnen gestald worden en er zijn voldoende oplaadpunten voor uw E-bike.
En heeft u geen fiets meegebracht? Huur dan een snorscooter om de omgeving te verkennen. Ook is er een Jeu de Boules baan en de mogelijkheid om uw paard te stallen en te laten weiden. De aanwezige kippen zorgen elke dag voor een vers eitje.

Camping “De Kraai” is gelegen aan de rand van het dorp Geesteren in het prachtige Twente. De afstand tot het centrum is slechts 900 meter. Hier vindt u alles wat u nodig heeft. Vele eetgelegenheden, mooie terrassen, ambachtelijke bakkerijen, een slagerij en een grote supermarkt. En ook kledingwinkels, kapsalons en een fietsenzaak zijn aanwezig.

Vanaf de camping kunt u prachtige wandel- en fietstochten maken. In de directe nabijheid vindt u mooie boerderijen in Saksische stijl, kabbelende beekjes en natuurgebieden! Daardoor is Camping De Kraai bij uitstek geschikt voor de actieve vakantievierder die er lekker op uit wil trekken, rechtstreeks vanaf het campingterrein.

Echte aanraders zijn natuurgebied “Het Springendal” met bloeiende heidevelden, kabbelende beekjes en prachtige houtwallen en de toeristische plaatsen Vasse en Ootmarsum. Voor de visliefhebbers zijn er de visvijvers van Broekbeke op slecht 2 kilometer afstand van de camping.

Ruben en Sonja heten u graag van harte welkom!

Aanbieding
Klik op onderstaande button voor de actuele tarieven en eventuele
arrangementen.


Contact
Camping De Kraai
Vermolenweg 7
7678 TK Geesteren (Ov)

Telefoon: 06-30012352
E-mail:
info@campingdekraai.nl
Website:
www.campingdekraai.nl
Volg
Camping De Kraai ook op Facebook.


Sfeer impressie camping.