CAMPING & NATUURDOMEIN “DE LANDERIJE”

Op de grens van de provincies Drenthe, Friesland en Overijssel, vlakbij het waterrijke gebied van de Weerribben en de Rotte Meenthe, vind u de door houtwallen omzoomde Camping & Natuurdomein “De Landerije”.

Deze gemoedelijke, kleine groene camping, waar de gasten én de natuur centraal staan, kenmerkt zich door rust, ruimte, privacy en stilte, en richt zich dan ook op natuurliefhebbende kampeerders. Daarom zijn de velden ruim opgezet, afgescheiden door streekeigen beplanting en bomen, en vind u hier (bewust) géén entertainment, géén kantine en géén speelplaats voor kinderen.

Het verwarmde sanitaire onderkomen, met de uitstraling van een schaapskooi,  is beslist geen doorsnee sanitairgebouw voor een camping. Het is speciaal ontworpen in de stijl van de landelijke en sfeervolle camping. Naast de sanitaire faciliteiten zijn hier een wasmachine, droger, diepvries en koelkast voor gasten aanwezig.

Speciaal voor groepen, zoals een reünie, vrienden-/vriedinnenclub, familiedag, sport-, wandel-, fietsclubs etc. is er een “eigen” veld, om
optimaal te kunnen genieten van de natuur, het “onder elkaar zijn” en…….. van een knetterend kampvuur!

In het duizenden hectares grote natuurgebied, ideaal voor fietsers en wandelaars, zult u een voor dit gebied specifieke flora en fauna aantreffen, met bijzondere en zeldzame dieren, planten en vogels. Niet voor niets is dit gebied jaren geleden gekozen tot: “de mooiste plek van Nederland”

Andere aanraders zijn bijvoorbeeld de schilderachtige oude Zuiderzeestadjes Blokzijl en Vollenhove (met drukke havens), het overbekende vissersdorp Urk, het “verdronken” eiland Schokland en niet te vergeten het Venetië van het noorden: Giethoorn.

Al met al reden genoeg om te kiezen voor een actieve vakantie en te logeren bij: Camping & Natuurdomein “De Landerije”!

Daarom graag van harte welkom.

Aanbieding
Klik op onderstaande button voor de actuele tarieven en eventuele
arrangementen.


Contact
Camping & Natuurdomein “De Landerije”
Basserweg 17-A
8342 TE Basse

Telefoon: 06-30539356 contactpersoon: Paula Stuart
E-mail:
info@camping-natuurdomein-delanderije.nl
Website: https://camping-natuurdomein-delanderije.nl
Volg Camping & Natuurdomein “De Landerije” ook op Facebook.


Sfeer impressie camping en omgeving.