LANDGOEDCAMPING HET MEULEMAN

Het Meuleman is een 7 hectare grote landgoedcamping in Twente waar rust en recreatie op een hele bijzondere plek in de natuur samenkomen.

Door de natuurlijke omgeving van de camping zijn de ruime kampeerplaatsen niet exact afgebakend maar liggen deze verspreid in het bos, langs het heideveld en de privé zwemvijver. Het centrale sanitairgebouw, het hart van de camping, heeft vloerverwarming, een familiedouche, een babyruimte en een invalidentoilet. Ook zijn hier afwasplekken voorzien van warm water en in de kelder van het centrale sanitairgebouw staan twee professionele wasmachines en drogers.

Heeft u geen eigen kampeermiddelen dan kunt u ook een accommodatie
huren.

Gratis WiFi is beschikbaar maar gezien de ligging van de camping is het signaal niet altijd optimaal.

Is het weer wat minder mooi? Centraal op het terrein is een oude kapschuur waar bij tij en ontij gezeten en gespeeld kan worden. Het is er vaak een gezellige boel. Maar er zijn nog veel meer
faciliteiten, voor jong en oud, om het verblijf onvergetelijk te maken.

Honderden hectares bos en heidevelden nodigen uit tot lange wandelingen 
en fietstochten. De nabijgelegen rivieren de Dinkel en de Vechte, met kleine stroomversnellinkjes, zijn ideaal voor een avontuurlijke kanotocht. Mooie dorpjes, landerijen en kastelen rondom de camping vragen om een bezoek. En een en dagje winkelen doet u natuurlijk in winkelstad Enschede.

Ja, de camping is zo opgezet dat er voldoende gelegenheid is voor nieuwe ontmoetingen en verbinding zodat u gegarandeerd anders naar huis gaat dan toen u kwam. Dat is wat deze bijzondere plek met u doet.

Aanbieding
Klik op onderstaande button voor meer informatie over de verschillende verblijfsmogelijkheden, de tarieven, beschikbaarheid en eventuele arrangementen.


Contact
Landgoedcamping Het Meuleman
Lutterzandweg 16A
7587 LH De Lutte

Telefoon 0541-55289
E-mail: 
info@camping-meuleman.nl
Website:
www.camping-meuleman.nl
Volg Landgoedcamping Het Meuleman ook op
Facebook en Instagram.


Sfeer impressie camping.