LANDGOEDCAMPING HET MEULEMAN

Het Meuleman is een 7 hectare grote landgoedcamping in Twente waar rust en recreatie op een hele bijzondere plek in de natuur samenkomen.


Naast
kamperen is er ook de mogelijkheid om een compleet ingericht huisje (4 tot 6 personen) of boerderijtje (maximaal 8 personen) te huren. De huisjes beschikken over glasvezel aansluiting voor internet en TV. Zowel bij de huisjes als het boerderijtje is een terras met terrasmeubilair aanwezig.

Ook kunt u kiezen voor een verblijf in een yurt met glazen wand, openslaande deuren en een koepel zodat u ’s nachts zicht hebt op de sterrenhemel. U krijgt hier echt het gevoel ver van huis te zijn. De yurt is luxe ingericht en biedt ruimte aan 4 personen. 

En het ultieme natuurkampeergevoel beleeft u in een van de kant en klaar ingerichte, door een houtkachel verwarmde, tentipi’s.
Om te koken krijgt u een kist met kookgerei en serviesgoed. Koken doet u op een 2 pits gasplaat of natuurlijk op de houtkachel. Kortom, een heel bijzondere kampeerervaring voor jong en oud!

 

Gasten die verblijven in de yurt of tentipi’s kunnen gebruik maken van de voorzieningen in het centrale sanitairgebouw. Gratis WiFi is beschikbaar
maar gezien de ligging van de camping is het signaal niet altijd optimaal m.u.v. de vakantiehuisjes.


Centraal op het terrein is een oude kapschuur waar gezeten en gespeeld kan worden. Het is er vaak een gezellige boel. Maar er zijn nog veel meer
faciliteiten, voor jong en oud, om het verblijf onvergetelijk te maken.


Honderden hectares bos en heidevelden nodigen uit tot lange wandelingen en fietstochten. De nabijgelegen rivieren de Dinkel en de Vechte, met kleine stroomversnellinkjes, zijn ideaal voor een avontuurlijke kanotocht. Mooie dorpjes, landerijen en kastelen rondom de camping vragen om een bezoek. En een en dagje winkelen doet u natuurlijk in winkelstad Enschede.

Ja, de camping is zo opgezet dat er voldoende gelegenheid is voor nieuwe ontmoetingen en verbinding zodat u gegarandeerd anders naar huis gaat dan toen u kwam. Dat is wat deze bijzondere plek met u doet.

Aanbieding
Klik op onderstaande button voor meer informatie over de verschillende verblijfsmogelijkheden, de tarieven, beschikbaarheid en eventuele arrangementen.


Contact
Landgoedcamping Het Meuleman
Lutterzandweg 16A
7587 LH De Lutte

Telefoon 0541-55289
E-mail:
 
info@camping-meuleman.nl
Website:
www.camping-meuleman.nl
Volg Landgoedcamping Het Meuleman ook op Facebook en Instagram.


Sfeer impressie accommodaties.