VAKANTIEPARK DE LOURENSHOEVE

De Lourenshoeve is een kleinschalig vakantiepark in Overijssel bij het brinkdorp Den Ham omgeven door een coulisselandschap van akkers, weilanden, houtwallen, bos en heide.

Op het vakantiepark in Overijssel kunt u genieten van een heerlijke vakantie op een
kampeerplaats of in een vakantieboerderij.

Op het vakantiepark vindt u diverse nostalgische en ruime vakantieboerderijen. Via de openslaande deuren loopt u zo naar uw terras in de royale tuin... Het gevoel van rust en alle ruimte geeft u het echte vakantiegevoel. Heerlijk!

De vrijstaande cv. verwarmde en rookvrije vakantieboerderijen zijn geschikt voor 6 en 8 personen. Ze zijn voorzien van ondermeer een woonkamer met televisie, volledig ingerichte open keuken, slaapkamers, badkamer met wastafel en douche, een apart toilet en een berging. Tevens is er parkeerplaats voor 1 auto en is gratis WiFi beschikbaar.

Wilt u graag een huisdiervrije woning? Dan kunt u dit aangeven bij uw boeking.

Naast vakantieboerderijen zijn er ook enkele groepsaccommodaties aanwezig geschikt voor families of vriendengroepen.

Wakker worden met heerlijke verse broodjes. Dat is pas echt genieten! Met de speciale broodjes service kunt u elke vakantiedag perfect starten. Tijdens de vakantie wordt uw kleding en vooral die van de kinderen snel vies. Geen probleem, want deze kunt u in wasserette snel en eenvoudig wassen.

Voor de -klein- kinderen is er een speeltuin waar ze kunnen klimmen en klauteren op de speeltoestellen. Volop genieten dus!

Wilt u eropuit? In de kantine vindt informatie om de omgeving per fiets te ontdekken. En heeft u uw eigen fiets niet meegenomen? Dan is het echt de moeite waard om een fiets te huren, want er is veel te zien in de omgeving. Bovendien kunt u gratis fiets- en wandelroutes krijgen om mooie plekjes te ontdekken.

En heeft u een eigen paard. Breng deze gerust mee op uw vakantie, want alle faciliteiten zijn aanwezig. Stalruimte voor paarden, rijtuigen en prachtige routes om te rijden.

Ja, kom met de hele familie/gezin uw vakantie vieren want Vakantiepark de Lourenshoeve biedt voor elk wat wils.


Aanbieding
Klik op onderstaande button voor de actuele
aanbiedingen en eventuele arrangementen.


Contact
Vakantiepark de Lourenshoeve
Flierdijk 3
7683 RA Den Ham (Overijssel)

Telefoon: 0546-672950
E-mail:
info@lourenshoeve.nl
Website:
www.lourenshoeve.nl
Volg
Vakantiepark de Lourenshoeve ook op Facebook en Instagram.


Klik op onderstaande afbeelding voor een informatiefolder.