CAMPING EN CHALETPARK DE KLIMBERG

Een prachtige rivier. Uitgestrekte bossen, fluitende vogels en de geur van verse dennennaalden... Welkom in het Overijsselse Vechtdal op de gezellige familiecamping, De Klimberg!

Camping De Klimberg bied ruime standaard kampeerplaatsen en comfort kampeerplaatsen eventueel met eigen sanitair. Daarnaast zijn er verschillende verhuur accommodaties om te genieten van een welverdiende vakantie.

Wat te denken van GlampCamp. Een luxe safaritent voorzien van alle gemakken. Of een compleet ingerichte De Waard tent voor wie geen kampeerspullen heeft. Echt kamperen met toch wat luxe en comfort.

Daarnaast zijn er diverse compleet ingerichte caravans en chalets te huur . Voor 2 tot 8 personen. Van basis tot luxe, van klein en knus tot groot en modern. De chalets en caravans zijn vrijwel allemaal voorzien van een douche, toilet, tv, radio en dekbedden met hoofdkussens.
De aanwezige zorgchalet is aangepast voor mindervaliden en personen 
die zorg nodig hebben. Ook voor ouderen is deze chalets zeer geschikt. De zorgchalet is aangepast en geschikt voor 4 personen.

Familiehuis 'De Boerderij' is een nostalgische boerderij en is geschikt voor 14 personen. Het familiehuis biedt privacy met de voordelen en voorzieningen van de camping binnen handbereik. Voor een korte of lange vakantie met een grote groep kunt u terecht in dit familiehuis.

Wasmachines en drogers zijn aanwezig in de wasserette.

De vele op de camping aanwezige
faciliteiten maken uw vakantie compleet.

De omgeving van De Klimberg behoort tot de mooiste gebieden van Nederland.
Uitgestrekte bossen, afgewisseld met natuurvijvers, zandverstuivingen en natuurlijk de prachtige rivier de Vecht, waaraan het gebied haar naam ontleent. Wandelschoenen zijn dus eigenlijk verplichte kost! En wat te denken van een ontspannen fietstocht langs de vele landerijen, buurtschappen en gezellige dorpjes?

Zoals u ziet, biedt de omgeving van De Klimberg u de prachtige natuur van het Vechtdal, uitgestrekte staatsbossen en gezellige plaatsen. Een ideale omgeving dus voor een wandeling, fietstocht of lekker actief bezig zijn. 

Aanbieding
Klik op onderstaande button voor de actuele
arrangementen.


Contact
Camping en Chaletpark De Klimberg
Ommerweg 27
7797 RD Rheezerveen-Hardenberg

Telefoon: 0523-261955
E-mail:
camping@deklimberg.nl
Website:
www.deklimberg.nl
Volg Camping en Chaletpark De Klimberg ook op
Facebook, Twitter en Instagram.


Sfeer impressie camping/chaletpark.