CAMPING SI-ES-AN

's Ochtends gewekt worden door fluitende vogels en genieten van de ochtendzon in het  prachtige Reestdalgebied, midden in het groen, op de grens van Overijssel en Drenthe. Dat is verblijven op camping Si-Es-An nabij Balkbrug.

De kleinschalige groene camping biedt ruime basisplaatsen (ca. 100
m²) tot zeer ruime plaatsen met privé sanitair (ca. 140 m²). Ook zijn er een aantal verschillende, bijzondere, verhuuraccommodaties. Zo kunt verblijven in een heerlijke en compleet ingerichte Boslodge, een luxe Hotelchalet, een originele Happy bee lodge of een Skycabin, een stoere Safarietent of een sportieve Trekkershut.

Welke accommodatie ook kiest, u ervaart het echte campinggevoel.

Voor de -klein- kinderen is er een mooie speeltuin en daarnaast zijn er nog meer faciliteiten om het  verblijf voor iedereen zo aangenaam mogelijk te maken.

De centrale ligging van de camping in het mooie natuurgebied van het Reestdal biedt veel mogelijkheden. U kunt er heerlijk fietsen en wandelen
terwijl u geniet van de rust, ruimte en de prachtige groene natuur! 

Of u gaat een dagje naar de nabijgelegen eeuwenoude Hanzesteden Kampen, Deventer en Zwolle. Dwaal door de oude straatjes met vele historische gebouwen, geniet van de pleintjes met terrassen en waan u weer in de middeleeuwen. Daarnaast zijn Hardenberg, Slagharen, Ommen en Hoogeveen leuke plaatsen welke een bezoek waard zijn.

U hoeft niet naar het buitenland om te genieten van lekker weer, een mooie omgeving en rust. De omgeving van Camping Si-Es-An heeft dit allemaal! En dat in Nederland. 
Daarom van harte welkom!

Aanbieding
Klik onderstaande button voor de diverse mogelijkheden en eventuele arrangementen.


Contact
Camping Si-Es-An
De Haar 7
7707 PK Balkbrug

Telefoon: 0523-656534
E-mail:  
info@si-es-an.nl
Website:
www.si-es-an.nl
Volg
Camping Si-Es-An ook op Facebook en Instagram.


Sfeer impressie verhuur accommodaties
.