CAMPING SI-ES-AN

's Ochtends gewekt worden door fluitende vogels en genieten van de ochtendzon in het  prachtige Reestdalgebied, midden in het groen, op de grens van Overijssel en Drenthe. Dat is kamperen op camping Si-Es-An nabij Balkbrug.

De kleinschalige groene camping biedt ruime basisplaatsen (ca. 100
m²) tot zeer ruime plaatsen met privé sanitair (ca. 140 m²). De plaatsen hebben een stroomvoorziening en de comfort plus plaatsen en  de plaatsen met privé sanitair zijn tevens voorzien van een CAI aansluiting. Ook is gratis WiFi beschikbaar.

Voor wie geen eigen kampeermiddelen heeft zijn er een aantal mooie en originele
verhuur accommodaties beschikbaar.

De sanitaire voorzieningen zijn modern, schoon en de vloerverwarming zorgt ervoor dat het ook in het voor- en najaar heerlijk warm is. In het sanitairgebouw zijn ruim voldoende was-, douche- en toiletcabines zodat u zelfs in de drukke maanden nooit lang hoeft te wachten. Alle kampeervelden liggen dicht bij het sanitairgebouw waardoor u niet ver hoeft te lopen.

Voor de -klein- kinderen is er een mooie speeltuin en daarnaast zijn er nog meer
faciliteiten om het  verblijf voor iedereen zo aangenaam mogelijk te maken.

De centrale ligging van de camping in het mooie natuurgebied van het Reestdal biedt veel mogelijkheden. U kunt er heerlijk fietsen en wandelen terwijl u geniet van de rust, ruimte en de prachtige groene natuur! 

Of u gaat een dagje naar de nabijgelegen eeuwenoude Hanzesteden Kampen, Deventer en Zwolle. Dwaal door de oude straatjes met vele historische gebouwen, geniet van de pleintjes met terrassen en waan u weer in de middeleeuwen. Daarnaast zijn Hardenberg, Slagharen, Ommen en Hoogeveen leuke plaatsen welke een bezoek waard zijn.

U hoeft niet naar het buitenland om te genieten van lekker weer, een mooie omgeving en rust. De omgeving van Camping Si-Es-An heeft dit allemaal! En dat in Nederland. 
Daarom van harte welkom!

Aanbieding
Klik onderstaande button voor de diverse
arrangementen.


Contact
Camping Si-Es-An
De Haar 7
7707 PK Balkbrug

Telefoon: 0523-656534
E-mail:  
info@si-es-an.nl
Website:
www.si-es-an.nl
Volg Camping Si-Es-An ook op Facebook en Instagram.


Sfeer impressie camping
.