DE BENTELOSE ESCH CAMPERCAMPING

Op een prachtige locatie in het Twents coulissen landschap op de Bentelose Esch, omgeven door mooie natuurgebieden, ligt Campercamping "De Bentelose Esch".

Er zijn ruime plaatsen beschikbaar waarvan een aantal specifiek ingericht voor campers welke zijn voorzien van een verharde strook waarop de camper geplaatst kan worden. Daarnaast heeft elke plek een grasstrook van 3,5 meter. De andere plekken bestaan volledig uit gras en zijn zodoende ook geschikt voor caravans en/of tenten. Elke plaats heeft een 16 ampère stroomvoorziening. Op het terrein zijn een aantal watertappunten aanwezig. Verlichtingspunten zorgen er voor dat u zonder zaklamp de weg naar het toiletgebouw kunt vinden.

In het toiletgebouw (voorzien van vloerverwarming) zijn dames-/herentoiletten en een minder validentoilet aanwezig. De doucheruimte bestaat uit drie eenpersoons douchecabines en één tweepersoons douchecabine die tevens geschikt is voor mindervaliden. Ook is er een afsluitbare wascabine. In de aparte wasruimte kan met
warm water de afwas worden gedaan en staat tegen een vergoeding een wasmachine ter beschikking.

In de ruime kantine/gemeenschapsruimte, welke ook is voorzien van vloerverwarming, kunnen gasten prima recreëren bij minder goed weer. In deze ruimte is een complete keuken aanwezig die ideaal is voor grotere groepen kampeerders die gezamenlijk willen koken/eten.

Vanaf de campercamping plaatsen heeft u een wijds uitzicht over de vrije natuur waar u met eigen ogen een prachtige fauna kunt aanschouwen. U kunt er regelmatig reeën, fazanten en eekhoorns spotten. Tevens zijn er vele soorten vogels te bewonderen.

De campercamping ligt aan diverse fiets- en wandelroutes en is ook een prima uitvalsbasis voor het fietsen van de Oranjeroute. Verder ligt de campercamping centraal ten opzichte van diverse plaatsen zoals Delden, Hengelo, Haaksbergen, Goor en zelfs de Duitse grens. Ook vele kastelen zijn per fiets bereikbaar.

John en Irma Eissink heten u graag van harte welkom!


Aanbieding
Klik op onderstaande button voor de
actuele tarieven.


Contact
CamperCamping De Bentelose Esch
Eschweg 2
7497 NJ Bentelo

Telefoon: 0547–292519 / 06–55595936
E-mail:
info@debenteloseesch.nl
Website:
www.debenteloseesch.nl
Volg CamperCamping De Bentelose Esch ook op Facebook.