CAMPING EN CHALETPARK BERGZICHT

Wilt bijkomen en uitrusten omgeven door groen en natuur of zoekt u de gezelligheid terwijl uw -klein-  kinderen zich prima vermaken bij de kinderclub of in het zwembad? In beide gevallen bent u op Camping en Chaletpark Bergzicht aan het juiste adres!

Kamperen of verblijven in een
verhuur accommodatie op Bergzicht is extra genieten. Vanuit uw tent, caravan, camper, lodge of chalet loopt u zo de prachtige natuur in. Het echte vakantiegevoel!

De ruime comfort kampeerplaatsen (ca. 100 m²), met of zonder privé sanitair, liggen centraal op het park en zijn voorzien van een eigen servicezuil. Het sanitairgebouw is vanaf alle velden op loopafstand bereikbaar. Hier vindt u douches, toiletten, een speciale peuter douche en een kindertoilet zowel aan de dames- als aan herenkant van het gebouw. Aan beide kanten zijn ook twee privé wasgelegenheden. Aan de buitenzijde van het pand bevinden zich afwasgelegenheden. U kunt hier gratis gebruik maken van zowel koud- als warmwater.
Voor mindervalide gasten is er een aparte douche en toilet met extra voorzieningen.

Ook is een wasserette aanwezig met wasmachines, droger en centrifuge en tevens is gratis WiFi beschikbaar.

In het voor- en naseizoen ademt het park veelal rust uit  en in het hoogseizoen is Bergzicht een echte familiecamping waar het bruist het van activiteiten voor jong en oud. Het park heeft uitstekende
faciliteiten voor een aangenaam verblijf en daarnaast is het een ideale uitvalsbasis voor personen die, al fietsend of wandelend, het prachtige Vechtdal willen ontdekken. En bent u sportief en houdt u van actie, ook dan biedt de omgevingen volop mogelijkheden.

Het team van Camping en Chaletpark Bergzicht heet u daarom graag van harte welkom.Aanbieding
Klik op onderstaande button voor de actuele
arrangementen.


Contact
Camping en Chaletpark Bergzicht
Dalmsholterweg 4
8147 RB Giethmen

Telefoon: 0529-451208

E-mail: 
info@bergzicht.nl
Website:
www.bergzicht.nl
Volg Camping en Chaletpark Bergzicht ook op Facebook en Instagram.


Klik op onderstaande afbeelding voor een virtuele tour.