CAMPING DE OLDEMEYER

Lekker op vakantie in eigen land op een camping waar het voor jong en oud goed verblijven is? Dat kan op Camping de Oldemeyer in Rheeze vlakbij Hardenberg.

Heeft u een eigen tent, caravan of camper? Op camping de Oldemeyer zijn ruime kampeerplaatsen waar u met eigen kampeermiddelen kunt kamperen. Alle kampeerplaatsen zijn opgezet rondom ruim ingerichte veldjes. Op alle veldjes staan speeltoestellen, zodat u de -klein- kinderen ziet spelen vanuit uw stoel. Elke plaats heeft zijn eigen elektra- en watervoorziening. De helft van de plaatsen heeft ook een eigen vuilwater afvoer. Op de gehele camping is tegen een kleine vergoeding WiFi beschikbaar.

Op de camping staan twee sanitairgebouwen, op het veld Mees en in ’t Bos. Beide gebouwen hebben ook een babybad gelegenheid. Het sanitairgebouw op de Mees beschikt tevens over een aparte douche/toiletgelegenheid voor mindervaliden. Ook zijn er een tweetal wasserettes zodat u (tegen vergoeding) u was kan draaien.

En voor wie geen eigen tent, caravan of camper heeft zijn er verschillende soorten verhuur  accommodaties beschikbaar.

De camping kent veel
faciliteiten om uw verblijf zo comfortabel en aangenaam mogelijk te maken.

Ook in de omgeving is genoeg te doen. Heeft u de eigen fiets mee? Ga dan lekker ontspannen fietsen in de prachtige bossen en heidevelden in de omgeving. Of breng een bezoek aan het vlakbij gelegen Vechtdal. En wilt u even een dagje weg met de -klein- kinderen? Wildlands Adventure Zoo en attractiepark Slagharen zijn goed te bereiken vanaf de camping.

Ook een dagje naar Duitsland behoort tot de mogelijkheden. Bezoek bijvoorbeeld het Dalum-Wietmarscher Moor, een natuurreservaat op een klein uurtje rijden van de camping. Hier geniet u optimaal van de rust dat het gebied met zich meebrengt. Ook kunt u hier lekker wandelen en fietsen. En, vergeet vooral niet een lekker Duits broodje te halen in een van de omliggende dorpjes.

Ja, Camping de Oldemeyer is vakantieplezier voor iedereen, jong en oud!


Aanbieding
Klik op onderstaande buttons voor informatie over online
reserveren/boeken en de 55 plus weken.


Contact
Camping de Oldemeyer
Grote Beltenweg 13a
Rheeze (Hardenberg)

Telefoon: 0523-262805
E-mail:
info@oldemeyer.nl
Website:
www.oldemeyer.nl
Volg Camping de Oldemeyer ook op
Facebook en Instagram.


Klik op onderstaande afbeelding voor een virtuele tour.