CAMPING LANGS DE DEDEMSVAART

Voor wie van fietsen, wandelen, vissen en natuurlijk kamperen houdt is camping langs De Dedemsvaart een ideale bestemming voor een weekendje weg of een langere periode. U vindt er ruimte en rust in combinatie met een prachtige omgeving.

Op de mooi ruim opgezette en autovrije minicamping bent u welkom met tent, vouwwagen, caravan of camper.  Er zijn twee kampeervelden. Vanaf De Dierenweide kijkt u uit op het dierenverblijf met geitjes en schapen en op een jeu-de-boulesbaan. En staat u op De Boomgaard dan kijkt u uit op de speeltuin en een jeu-de-boulesbaan. Beide veldjes hebben sanitaire ruimtes met onder andere douches, toiletten en overdekte afwasmogelijkheden met sensorverlichting. Het is ook mogelijk om een wasje te doen en gebruik te maken van de wasmachine en droger.

De camping is het hele jaar door geopend, mits het goed kampeerweer is. De kampeerplaatsen hebben een stroomaansluiting 8 ampère (vast bedrag per nacht). Uw auto kan geparkeerd worden op de speciale parkeerplaats.
Ook zijn er een overdekte fietsenstalling met oplaadmogelijkheden voor E-bikes en een vissteiger aan de vaart.

Voor wie geen eigen kampeermiddelen heeft zijn er enkele verhuuraccommodaties. Zo kunt u toch genieten van het campinggevoel bijvoorbeeld met familie of vrienden.

De recreatieruimte, ook wel de gezamenlijke 'huiskamer' genoemd is perfect voor gasten die even gezellig willen samenkomen voor een kopje koffie of een spelletje. U kunt er ook televisie kijken, de krant lezen of internetten. En heeft u zin in iets lekkers? In De Stal worden een aantal lokale producten verkocht.

De camping heeft een ideale ligging in het Reestdal en het Vechtdal. De camping is favoriet voor een fietsvakantie in Overijssel en omstreken? U bent zo in de populaire steden als Hardenberg en Ommen.

Zoekt u een bestemming voor een rustige kampeervakantie of kort verblijf? Dan bent u van harte welkom bij Erwin, Marloes, Leroy en Sten op camping langs De Dedemsvaart.

Aanbieding
Klik op onderstaande button voor de actuele tarieven en eventuele
arrangementen.


Contact
Camping Langs de Dedemsvaart
Tottenhamstraat 8a
7701 BM  Dedemsvaart

Telefoon: 0523-617103 / 06-82998599
E-mail:
info@campingdedemsvaart.nl
Website:
www.campingdedemsvaart.nl
Volg Camping Langs de Dedemsvaart ook op Facebook en Instagram.


Sfeer impressie camping.